Regnbågsros

publicerat i Allmänt;
 
 
Morgonen har börjat för mig & det gjorde den för en stund sedan, sov till 08.30 rätt skönt även om jag hade velat sova lite längre idag. Arbetet utanför störde i morse banka banka så inte så mycket att göra, det sa att det skulle vara klart till skolavslutningen, men det är redan för sent!
 
Dom tar väl sin egen takt nu, igår var vi hos dottern med familj blev bjudna på grillat & trevligt sällskap, även den yngsta dottern kom dit med lille , som hade lyckats somna i bilen, men vaknade igen då dom kom.
 
Jag hade köpt med mig en ros & den ser ni på bilden här & den heter regnbågsros, det har jag aldrig sett förr, hur dom gör dom har jag ingen aning om, men vacker är den alla fall ......
 
Åt bla tzaziki & det luktas idag kan jag lova, men det bjuder jag på ;) gott med vitlök, ja jobb idag kl 14.00 & idag är det 8 arbetsdagar kvar innan semestern :) :)
 
Regnet har kommit till Malmö & det öser ner här men det hindrar inte sommarlov att dra till sig en massa barn kullen är full & ljudet av lek hörs hit....
 
Önskar er en skön dag ta hand om er ...
 
 
Ses