Tack för detta året

publicerat i Allmänt;
 
Nu är det dax att lämna det gamla bakom oss, allt som varit bra under året tar man så klart med sig, men allt som inte varit så bra kan man lämna bakom sig & inte släpa med sig in i det nya.
 
Nu kommer tiden då flest vill ändra på något och ger nyårslöfte som man håller eller håller en kort tid, just att börja träna är väl rätt vanligt, antalet nya besökare ökar radikalt på gymmen just nu vid skiftet.
 
Men sen i feb månad börjar det oftast att ebba ut igen, då var det inte så kul längre, men så kommer  det nog alltid att vara, lägger man ett löfte så kanske man skall försöka hålla det .....
 
För sin egen skull och ingens annans då, jag har väl inget så , men skall fortsätta som jag gör nu, men kanske att börja att säga till när saker inte är ok & inte låta någon uppföra sig hur som utan att jag säger till.
 
Det skall jag bli bättre på, var på ikea i går hittade spegel & en ny ljusbrick...sen fixade min dotters kille så vår dikmaskin kopplades in. 
 
Jobb i dag till 21.45 sen hem & fira in nya året med maken han är ledig så han fixar något enkelt & gott till jag kommer hem. Chamagne kl 00.00 skall drickas så klart ....skåla in nya året är ju härligt ......
 
                   
 
 
Tack för alla era härliga kommentarer under året & alla läsare för att ni läser min blogg oavsett om ni skriver eller inte, men visst är det kul när någon skriver ta hand om er alla så ses vi igen 2014 :) 
 
Ses