Solstolen

publicerat i Allmänt;
 
Bloggar från datorn i dag men den lever lite av sitt eget liv, får hoppas den håller ett tag till ändå för jag har ingen lust att köpa en ny just nu. Köpte  en solstol till balkongen just för att bara ligga och relaxa i när man känner för det.
 
Denna modellen är super skön, kudden gör den ju inte sämre precis, trött som jag vet inte är jag i dag efter 3 tidiga mornar & lång helg, jobbar ju fler timmar än heltid då. Även om jag jobbar 86% bara så känns det som 110%.
 
Mannen är i duschen och jag har lust att gå ner på vanna beach för att ta ett glas rosè och kanske en bakpotatis eller nåt lätt att äta, har ätit dåligt i dagarna 3 nu.
 
Ja då var Grekland ute ur vm synd men så är spelet, håller nu på Brasilien :) har ringt en sjukgymnast för en tid med mitt knä, men finns inga tider nu, jag vill kolla upp knät innan semestern. Men lite folk överallt under sommaren verkar det som.
 
Ger mig inte skall ringa i morgon igen, och hoppas å en tid en akut tid om man lyckas. Ja det känns som jag inte hinner ett dugg bara jobba, sova, inget socialt alls, hinner inte med det jag vill.
 
Hoppas det blir bättre snart, för jag vill oxå njuta av sommaren fast jag valt att ha sen semester. Får göra kul saker när vi är tillsammans.
 
 
Hoppas ni har det gott i sommarvärmen alla fina
 
Ses :)