Värme & stor stad

publicerat i Allmänt, Resa;
 
 
 
Vi har ju pratat om 1 vecka i maj nästa åroch då prova Kreta i stället,  som vi gjorde i år och sen blir det stående Naxos tror jag i augusti 2015 oxå. Men 2016 fyller maken 50 och jag har frågat var han skulle vilja åka.
 
Vi hade på tapeten innan att åka till Mexiko men inget bestämt alls, men i dag frågade jag mannen var han helst ville åka & då blev det NY ....jag kan ju inte neka till att jag oxå vill dit så klart.
 
Men det är tid kvar så det vet man aldrig & sen nästa år skall mannens jobb stängas för renovering och personalen vet ännu inte var dom skall bli placerade. Men oavsett så blir det resa till hans 50 årsdag.
 
Kreta vill jag se sen har mannen sin morbror där & dom ses ju aldrig, så det hade varit  skoj, men jag vill ha sandstrand, och inte för mycket liv. Finns ju an massa platser att välja på men det finns tid ännu.
 
Har ni något tips om Kreta tar jag gärna emot det, nära till hav & kanske väljer jag ett vuxen hotell igen, det var ju rätt skönt måste jag erkänna.
 
Just fikat & skall bara slappa tills det är dax att åka tillbaka till jobbet igen, en dusch innan sen på det 16.00 till 20.30. Det är rätt skönt då vi är 3 st och jobbet går som en dans nästan. Känner inte alls stress som man gjorde förr.
 
Önskar er en skön lördag alla fina ...
 
Ses :)