Värme & stor stad

publicerat i Allmänt, Resa;
 
 
 
Vi har ju pratat om 1 vecka i maj nästa åroch då prova Kreta i stället,  som vi gjorde i år och sen blir det stående Naxos tror jag i augusti 2015 oxå. Men 2016 fyller maken 50 och jag har frågat var han skulle vilja åka.
 
Vi hade på tapeten innan att åka till Mexiko men inget bestämt alls, men i dag frågade jag mannen var han helst ville åka & då blev det NY ....jag kan ju inte neka till att jag oxå vill dit så klart.
 
Men det är tid kvar så det vet man aldrig & sen nästa år skall mannens jobb stängas för renovering och personalen vet ännu inte var dom skall bli placerade. Men oavsett så blir det resa till hans 50 årsdag.
 
Kreta vill jag se sen har mannen sin morbror där & dom ses ju aldrig, så det hade varit  skoj, men jag vill ha sandstrand, och inte för mycket liv. Finns ju an massa platser att välja på men det finns tid ännu.
 
Har ni något tips om Kreta tar jag gärna emot det, nära till hav & kanske väljer jag ett vuxen hotell igen, det var ju rätt skönt måste jag erkänna.
 
Just fikat & skall bara slappa tills det är dax att åka tillbaka till jobbet igen, en dusch innan sen på det 16.00 till 20.30. Det är rätt skönt då vi är 3 st och jobbet går som en dans nästan. Känner inte alls stress som man gjorde förr.
 
Önskar er en skön lördag alla fina ...
 
Ses :) 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veiken:

Jag har visserligen varit på Kreta, men det är några år sedan och det har säkert hänt massor sedan dess.
Däremot har jag inte varit i NY och har ingen speciell längtan att se The Big Apple och jag antar att jag missar mycket om jag inte åker dit! Kram

2:a kommentar, skriven , av Gittan:

Jag har varit på Kreta men det är nog tio år sedan och det var ju härligt så det är ett bra resmål tycker jag. Vad kul att planera för nästa resa och NY är nog mycket att se jag har aldrig varit där, får se om det blir nån gång kanske.
Vad härligt det låter att jobba med så mycket personal så man slipper stressa, det är värt mycket för alla.
Ha en go lördagkväll även att du jobbar.
Kram till dig.

3:e kommentar, skriven , av GeddFish:

Kreta är det enda som jag varit på betr. Grekland. Jag har bara positiva minnen. Vuxenhotell skulle jag vilja ha också, de kära barnen brukar släppas lösa på semestern *skämtar* ljudnivån blir för hög för min del med tinnitus. Men jag fixar, så klart.
NY har min väninna och jag pratat om, men det dröjer länge innan om och ifall.
Ha det så gott, kram, Gerd♥

4:e kommentar, skriven , av Freja:

Inga tips om Kreta, sorry. Solsemestrar är ju inte nått för mig och min enda erfarenhet är från tidigt 80-tal när jag var helt sönderbränd och luffade till Siros, Mykonos och Paros...

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

N.Y. är häftigt.Har bott där i ett år för ca 30 år dedan och varit tillbaka många gånger. Men idag vet jag inte...Har varit runt i USA i olika delstater och på Hawaii vid flera tillfällen. Men idag skulle jag inte åka dit igen. USA har liksom ingen historia...Men ett besök där och i N.Y. är häftigt. Men å andra sidan finns många härliga städer. Beror på vad man vill ha.
Kreta har jag besökt många gånger och det finns smultronställen, men det är en ganska brunbränd ö i slutet av sommaren. Säkert mer grönska under maj och juni.Vet att jag besökt Aigos Nicolaos, Rethymnon, Almyrida och Elounda (ganska grönt och vackert) och Kato Stalis. Säkert hittar ni någor trevligt! Skönt att bo på "vuxenhotell" när man kommit förbi barn och tonårstiden.
Men numer blir dte ju inga solsemestrar för mig. Väldigt trist. Men så måste det bli.
Kramar!

6:e kommentar, skriven , av Sari:

Underbart att planera resor....

Hersonissos besökte jag för 2 år sedan, stranden var ingen hit.
Jag år en strandmänniska, så stranden är viktig för mig.
Jag har 2 barn (12,15 år) om jag ej skulle ha barn skulle vuxenhotell vara ett självklart val.

Mexico kan jag varmt rekommendera. Självklart NY också, men det är två helt olika resemål.

Ha en fin jobbdag.
Sari

Svar: Det var väl du som frågade om salongen i stan? om så hoppas jag att du hittade det. Ja stranden är nr 1 för mig oxå :) Mexiko är jag sugen på men då mannen får välja till sin dag så vill han nog till NY men vi får se :) har du varit i Mexiko om så var då? ha en skön dag kram på dig
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :