Många år sedan

publicerat i Allmänt;
 
 
Köpenhamns tivoli ja dit skall jag om mindre än 1 timme då bär det av, inget alls planerat men fick sms av min dotter igår att dom skulle dit, så jag skojade och sa att jag kunde åka med då mannen min jobbar hela söndagen.
 
Ja sa hon va kul ops, jag skickade igen och sa att jag bara skojat & mina planer var att ta hand om mig själv, pedikyr, gymma, se film, blogga & vila mig inför veckans jobb.
 
Efter övertalning övervägde jag att följa med, barnbarnen ville också ha mormor med, så det blir så nu.Lite trist väder bara men får ju hoppas att det blir lite bättre. Dom tar bilen över bron så jag hänger på bara.
 
Har ju lite danska pengar kvar sen vi var på zoo, så det får räcka skall ju inte äta bara precis *S* sen är det skönt för jag jobbar kväll imorgon.
 
Dom har redan köpt åkband till oss och jag tror inte jag har åkt karuseller på minst 20år alla fall ....ja ja vi får se hur det blir med den biten, men svärsonen är bra på övertalning så jag kommer säkert att åka mer än en om jag känner honom rätt.
 
Fortsättning följer om jag inte slungas ut ur någon hemsk karusell & råkar hamna i soliga breddgrader ;) för då stannar jag där tills vi åker till Naxos, bara så ni vet om bloggen inte uppdateras.
 
Ha en skön söndag alla goa
 
Ses