Årskavalkad

publicerat i allmänt;
 
 
Ja då var vi inne på dag 365 och det låter ju inte så mkt men det är det när man känner efter vad som hänt under året, ja jag kommer inte i håg allt långt därifrån men det som hänt och varit betydelsfullt på ett extra vis .
 
Maj månad gjorde vi en härlig resa till Kreta & där fick vi mersmak för vi skall dit 2016 igen då 2 veckor, det kom ett litet barnbarn till i maj månad.
 
Juni fyllde mina tvillingar 30 år och det säger mig att jag faktiskt blivit äldre även om det inte känns så mycket *S* 
systern min fyllde 50år ...
 
Syster barnen tog studenten , det värsta var ju när jag den 5 juni förlorade min mamma, mycket tragiskt. Augusti firade vi 6 årig bröllopsdag & åkte till Naxos 2 veckor strax därefter.
 
Fick gjort en bröstreducering den 15 sept som jag länge längtat efter är såå glad över det, oktober gick jag genom en annan operation med överflödig hud, oxå en dröm som besannats.
 
Hälsan har varit bra även om jag varit hemma ett tag nu, men det är ju inte sjukdom. Jag har lyckats med att nå mitt mål sen länge genom att tappat 23kg sen 15 mars. 
 
Träningen är i gång igen *S* så generellt är jag väldigt nöjd med mitt 2015 & hoppas 2016 blir ännu bättre eller detsamma med hälsan & familjen ....
 
Det var min årskavalkad 2015 
 
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA BLOGGARE & LÄSARE TA HAND OM ER & VAR RÄDDA OM ER DENNA DAG ...
 
Ses