Härlig söndag

publicerat i Allmänt;
 
Härlig söndag med sol & nu ledighet efter ha varit på jobbet sen 06.30, ja det var bara jag som kom på rapporten sen droppade dom in en efter en.
 
Någon hade glömt sommartid men det var nog bara en tror jag, dagen har rullat på & äntligen hemma i sköna hemmet, just tagit mig en dusch & sinnet vill gå ut på promenad, men kropp & fötter säger vila.
 
Jag tar ett klokt beslut jag lyssnar på  kroppen, har sprunget precis hela dagen idag, så det får bli soffan, sol kommer fler gånger, men mina fötter skall jobba några dagar till.
 
Ja nu ser jag fram emot ljusa kvällar så mysigt eller hur! mannen har varit ledig idag så han har tvättat alla fönster utom sovrummet, det hann han inte.
 
Men det tar vi i dagarna, så rent & fint kan se ut och det är klart, duktiga älsklingen, mat har han förbrett och nu kokar jag pasta.
 
Blir film ikväll tror det blir BLONDIE med Carolina Gynning om mannen gå med på det, men det ror jag han gör. I morgon börjar jag 06.45 och vi inviger vår stämpelklocka på jobbet så det gäller att inte glömma att stämpla både in & ut...
 
Har ni haft en skön söndag?
 
Ses