Lusse lelle lusse lelle

publicerat i Allmänt;
 
 
Helgen som var jobbade mannen & jag var ledig så i söndags kom min dotter & hämtade mig då jag inte hade bilen, så åkte vi hem till dem.
 
Bestämde oss för att baka lussebullar jag & Flis för lille Milton ville inte vara med att baka så vi klarade oss själv med lite skoj & massa rullande så blev det underbart goda bullar, vi åt en massa när dom var klara.
 
Tända ljus & bara mös med barnbarnen & dottern & svärsonen så klart, alltid roligt att ses för vi har det mysigt när vi ses, även om det inte blir så ofta som jag hade önskat för vi jobbar, och jobben är inga månd-fred jobb heller.
 
Viktigast är att ha det bra när man ses, själv var jag & mannen hos min lilla mamma i går med en mini gran & små ljus i den,som hon tyckte om, fikade med lussebullar & choklad till lilla mamsen.
 
Hon sa att hon längtar till julen & vissa saker kommer hon ihåg medan vissa inte alls finns kvar. Ja man blir ju tårögd ibland för man vet aldrig hur framtiden blir. Även om man är frisk  idag så skall man alltid ta hand om varandra.
 
Nu har jag städat så gott det går i röran här, tvättar för fullt för att få undan det som ligger, ikväll blir det räkor för vi åt pizza i går & jag har tränat i dag så jag mår bra för det:)
 
Snart in & ta en dusch sen blir det ikea när min älskade kommer, skall köpa ljus & lämna tillbaka en sak som vi inte skall behålla.
 
Ha det gott & ta hand om er alla fina                                        
 
 
 
Ses