Tack för detta året

publicerat i Allmänt;
 
Nu är det dax att lämna det gamla bakom oss, allt som varit bra under året tar man så klart med sig, men allt som inte varit så bra kan man lämna bakom sig & inte släpa med sig in i det nya.
 
Nu kommer tiden då flest vill ändra på något och ger nyårslöfte som man håller eller håller en kort tid, just att börja träna är väl rätt vanligt, antalet nya besökare ökar radikalt på gymmen just nu vid skiftet.
 
Men sen i feb månad börjar det oftast att ebba ut igen, då var det inte så kul längre, men så kommer  det nog alltid att vara, lägger man ett löfte så kanske man skall försöka hålla det .....
 
För sin egen skull och ingens annans då, jag har väl inget så , men skall fortsätta som jag gör nu, men kanske att börja att säga till när saker inte är ok & inte låta någon uppföra sig hur som utan att jag säger till.
 
Det skall jag bli bättre på, var på ikea i går hittade spegel & en ny ljusbrick...sen fixade min dotters kille så vår dikmaskin kopplades in. 
 
Jobb i dag till 21.45 sen hem & fira in nya året med maken han är ledig så han fixar något enkelt & gott till jag kommer hem. Chamagne kl 00.00 skall drickas så klart ....skåla in nya året är ju härligt ......
 
                   
 
 
Tack för alla era härliga kommentarer under året & alla läsare för att ni läser min blogg oavsett om ni skriver eller inte, men visst är det kul när någon skriver ta hand om er alla så ses vi igen 2014 :) 
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ✫ Fru Eriksson:

~ Gott Nytt År 2014 ~

/Kram

2:a kommentar, skriven , av En plats i solen:

Gott nytt år till dig

3:e kommentar, skriven , av TantGlad:

Hej vännen. Visst är det roligt när läsarna skriver nåt.
Förstår att det blir Fullt på gymmen under januari och sen tröttnar Folk. Här har du en sån ..hehe..*ler*

Slönt du får fortsätta att fira hemma ikväll med Champ
agne. Tack för din nyårshälsning i min blogg. Önskar dig detsamma. GOTT NYTT ÅR! Kraaaam.

4:e kommentar, skriven , av Therese:

Gott nytt år till dig med, kram

5:e kommentar, skriven , av Kaffehörnan:

Gott Nytt År. Ja nu rusar många på gymmen o fixar kort. Efter 2 mån typ orkar dom ej gymma haha vips ökade gymmen i vinst

6:e kommentar, skriven , av Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Önskar dig ett Gott Nytt år!
Hoppas det blir fyllt av lycka och välmående!
Kram

7:e kommentar, skriven , av Annika:

Hoppas du hade en trevlig kväll i går. God fortsättning.
Kramen

8:e kommentar, skriven , av countrylivingintheciity.blogg.se:

Så rätt Eva! Man måste säga till när saker inte känns rätt! Hur ska man annars kunna ge människan en chans att bättra sig? och jag försöker tro på uttycket att man sår det man skördar. Även om det känns som om det tar en EVIGHETS tid innan det vänder så måste vi tro på att det KOMMER att hända. Att vi säger nej till människor visar också att man inte är en dörrmatta som tar hur mycket som helst. Ett nej kan vara sagt i det bästa intentionen för den person man säger det till. Jag tror nog du förstår att det är både dej och mej jag talar om. Fortsätt kämpa. Fortsätt tro på att du är en unik och underbar människa.

Gott nytt år kära Eva!

9:e kommentar, skriven , av Tina:

Hoppas du fick en mysig kväll efter jobb. God fortsättning på 2014 o jag önskar dig ett härligt år vännen. Kramisar Tina

Kommentera inlägget här :