Bokad & mello

publicerat i Allmänt;
 
Telefonen ringde precis när jag slog på den & jag gillar inte att prata i mobil när jag är nyvaken alls. Men det stod hemligt nr så jag kände på mig att jag måste svara.
 
Fick en tid till en näs specialist & jag är glad för det, på onsdag nästa vecka. Skönt att få det kollat så man inte går med något man inte skall.
 
Fredag och ledig så underbart för det händer ju inte mer än 1 ggr på 6 veck att jag är ledig helg och fredagen...Hade tänkt att boka in en spa timme till oss men dom hade haft fel på sin dator så det gick inte att få en tid när jag ville.
 
Får planera in en spatimme eller två längre fram, för det är så mysigt att göra lite sådant och verkligen ha kvalitèts tid med mannen. När man är ledig tillsammans så lite vill man ha ut max när man är lediga.
 
Fredagsmys kommer det att bli så klart, och i morgon är det MELLO, där kommer mina barns näst kusin att vara med och sjunga. Så det är ju alltid roligt med mello och det kommer att vara bra artister i år har jag hört.
 
 
Hur laddar ni inför mello?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av amanda:

vad härligt för dig Eva att du är ledig idag på fredag !
vad gulligt att ni båda går till spa, måste kännas
jätteskönt efteråt !
har du en släktning i mello ? vad roligt !

vi hade en gång i tiden makens syster för "bonde söker fru", det var också roligt att se, då när hon var med,
annars tittar jag inte ens för bonde programmet !

kramis och ha en fin fredagsmys !!

2:a kommentar, skriven , av Freja:

Mello, mello, mello, snart så är det mello! Jag har inte laddat alls, jag fick en uppenbarelse i dag och insåg att det var dags. så kul! Fast jag vet att jag kollade in deltagarna före jul och jag tyckte det såg ut att vara ett tråkigt startfält i år, nästan inga som jag gillade. Jag hoppas på att bli överraskad!

3:e kommentar, skriven , av fialia:

Så skönt att va ledig hela helgen, nja, mello e inte min melodi, nu var jag väl fyndig? hahahaha
ha de Fia

4:e kommentar, skriven , av Synskadad fyrabarnsmamma:

Godmorgon Eva! Vad härligt för er bägge två att få en hel helg tillsammans. Måste verkligen kännas lyxikt och jag förstår dig Eva att du vill använda varje minut... Spa herregud vad skönt!!! Kan man få bättre tid tillsammans än med det... Mello hade jag visst glömt bort att det skulle vara idag så tack så mycket för upplysningen. Jag hade tänkt titta på det.

Kanske kanske kanske jag har kommit på ett sätt att göra inlägg på egen hand... Mitt första inlägg efter långa bloggpausen har jag fått hjälp att lägga in :) ha en super fin lördag och resten av helgen. Många kramar till fina du Carina

5:e kommentar, skriven , av dianasdrömmar:

Ha en härlig lördag det blir mello för oss också kram Diana

6:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Vad skönt att du fick vara ledig.
Njut och ha det gott!
Kram

Kommentera inlägget här :