Vad lägger ni i ?

publicerat i allmänt;
 
 
Påsken närmar sig i fart och där tillkommer ju påskägg med godis i kanske till dom flesta men vi  kanske lägger pengar eller kläder ...
 
Vi ger barnbarnen men då inte alla ens barn har barn vill jag gärna ge något till dem oxå kanske ne påsk blomma eller ett ägg med lite godis i ...
 
Ja inte alltid lätt att avgöra men ägg oavsett, vi har alltid sparat äggen förr men i år hittar vi inte dom, så maken kanske får kolla i källaren.
 
Kan ju ha hamnat där nere av misstag, det är ju inte mängden som räknas utan en fin gest tycker jag, jag vill gärna ha ett STORT ÄGG med lite godsaker till mig själv dock inte godis då.
 
Hur gör ni? 
 
Ses 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Paula´s Blogg:

Jaa, dendär påsken närmar dej snabbt nu...lite godis blir det i ägget här hos oss...
Nu är jag rätt så slut efter att ha varit på vattengympa o handat, städat klart nu
Ha en fin kväll!

Kram

2:a kommentar, skriven , av fialia:

När barnen var små gömde vi äggen på fredagskvällen så att de fick leta efter dom när de vaknade, frågade då fågel, fisk eller mittemellan. (alltså en ledtråd) D fick lite godis o en liten present.
I år har jag skickat varsitt ägg till barnbarnen till Carmen där vi bodde på la Gomera.
ha de Fia

3:e kommentar, skriven , av Home2tiny:

Påskägg till killarna såklart fyllda med godis o pengar. Vad som gömmer sig i Mr C:s påskägg, hm det ska jag fixa imorgon. Älskar påsken som är så mycket lugnare än julen. Hoppas allt är bra vännen. Kramisar Tina

4:e kommentar, skriven , av Mimmi:

Hoppas mina barn INTE ser detta nu. Hihiii. Min far köpt halsband åt dem på Guldfynd. Det hamnar i påskägget. Och så lite godis. Jag har köpte stora chokladkaniner till dem.
Kram

5:e kommentar, skriven , av Annika:

De sista åren så har barnbarnen fått ett ägg med godis och en peng så de kan köpa nåt de vill ha. Sen köper jag massor av godis till eventuella påskärringar. Brukar oftas bli massor kvar till mig.
Kram

6:e kommentar, skriven , av Freja:

Mannen brukar ordna avancerad påskäggsjakt för barnen, och jag passar nog på att äta godis jag med, jag brukar bara äta godis vid jul och påsk.

7:e kommentar, skriven , av Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Här står svärmor för påskäggen. De är alldeles för stora (om du frågar mig) och innehåller inte något godis alls. Förutom till min stora tjej för det är vad hon vill ha.
Vi fick nötter och annat gottigt i vårt, barnen fick såpbubblor, något klädesplagg, en liten leksak, bok, film, tandcreme och tandborste mm i sina.
Jag funderar på om de ska få var sitt litet på påskafton men allt hänger på om jag hinner fixa.
Kram

8:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

I mina påskägg brukar det vara godis i.
Det blir ett till sonen förstås.
Hur jag gör med tjejerna i år har jag inte funderat över ännu.
Ha en toppendag!
Kram

9:e kommentar, skriven , av Ditte:

Ja brukar gömma äggen när barnbarnen kommer så de får leta efter dem.(Till hjälp finns en liten skattkarta.)
I äggen till de större brukar jag lägga lite godis och en present i form av en upplevlse (bio,båtresa, museiebesök eller annat. Och till en miste på 1 1/2 år ev en leksak. (Ofta då i ett paket bredvid)
Jag har gamla ägg som sparas år från år och de lämnas tillbaka till mig efter påsk.
I döttrarnas ägg lägger jag oftast en biobiljett eller något annat jag vet att de gärna vill ha. Eller extra fin konfekt...
Kram!

Kommentera inlägget här :