En stjärna ..

publicerat i allmänt;
 
Vill inte ha för mkt i hallen där vi bara är på genomgång, men nåt vill vi ha så det blev denna vita stjärnan som vi hade i jullådan.
 
Nu är ljusen uppe i hemmet, lite pynt blir det vid lucia, strax innan. Det gick bra hos sjukgymnasten fast lite ont, hon tyckte jag var ack så rörlig. 
 
Nu har jag bytt omläggning på såren och tagit en dusch så upptänt med ljus, omg vilken mysfaktor. Skall titta på Wahlgrens värld i kväll. I morgon är jag barnvakt igen men bara fram till 13 för sen är jag bokad med en väninna sen länge.
 
Så jag får gå upp i tid i morgon men vad gör det likom?
 
Har du haft en bra dag? fått upp adventsljus?
 
Kram 

Taggar: 1 advent, barnbarn, ljus i hemmet, stjärna;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Jepp, här är adventsljusen upp och även ett ljusnät utomhus. Med andra ord så går det framåt. Snyggt blev det med stjärnan.

Kram <3

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Nej, ingga ljusstakar komme rupp förrän i morgon, men de är framplockade och de fungerar. Vi tittade efter innan vi reste till Spanien för ett par veckor sedan. Nu är jag hemma på jobb några dagar och placerar ut dem. På balkongen är ljusen uppe.
Fint att besöket hos sjukgymnasten gick bra och sen är det ju att träna allteftersom, men dock försiktigt.
Trevlig kväll!
Kram!

3:e kommentar, skriven , av bi:

Redan i måndags satte jag upp advents stakarna och idag har jag pysslat lite inför Julen. Ha en fin helg som kommer ❤

4:e kommentar, skriven , av Veiken:

Mysigt när man tänder adventsljusen. Här blir det inga adventsljus, men jag ska se om jag kan hitta en julblomma värd namnet. Ha det gott! Kram

Kommentera inlägget här :