En idyll ...

publicerat i allmänt;
 
Ja nu kommer det en bild till från Grekland & vackra Paros en ö ca 30 minuter från med båt bara, en heldag tillbringade vi här & det var helt underbart, en ö jag gärna skulle vilja besöka igen dock inte nu utan jag måste få allt som hände lägga sig.
 
Men jag tittar runt på resor & det är ju halva nöjet oxå , nu var vi här i sept och då är det ju inte så mkt turister men just i denna bargsby var det ett lugnt liksom.
 
Så vackert , som om man befann sig i en saga, man kunde inte titta sig mätt heller. Jag beundrar husen, fönster, färger, ljud, helheten wow i just love it.
 
Sen ligger ju Antiparos inte så långt från dock hann vi inte att besöka den ön, men det kommer nog längre fram i tiden hoppas jag.
 
Nu kollar jag efter billiga biljetter till svärmor i maj månad. Håller utkik :) 
 
Har du någon resa i tanken?
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ullie:

mysigt att hälsa på särmor oxå
ja du usch det är ju så man ältar o har svårt att glömma

den 6 börjar jag på en kurs som ja säger den är 12 ggr tis o torsd man ska ha avlappning, träning . teori om avlappning stress mm så hur man kan lära sej leva med smärta . Hoppas det är något o med träningen har ja ju försökt allt om det inte går
Hoppas väl på det i vartfall kramiz

Svar: håller tummen gumman kram❤
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Bara hemresan idag😜/E-L

3:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Nej jag har ingen resa i tanken.

Kram och ha en skön Söndag!

4:e kommentar, skriven , av Carro:

kan det bli mer Grekland än på bilden?!

Svar: Nej tror inte det :)
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Resor av olika slag finns alltid med i tankarna hos oss. Men sommartid stannar vi helst i Sverige. Vi har planer på en riktigt spännande långresa och till en del av världen där vi inte varit så mycket så detta ligger i fokus. Men sen blir det ju resor efter hand. Vill helst inte planera så långt i förväg för vi äger ju vår tid och kan resa när andan faller på. Men har men semester så är det ju annorlunda.Vi åker ju inte på charterresa och inte direkt sommartid utan snickrar ihop resorna själva och då finns det ganska många valmöjligheter.
Lycka till med letandet.
kram!

Kommentera inlägget här :