Smartphone ..

publicerat i Väskor, allmänt;
 
Ibland då man skall ut och kanske bara ha pengar o mobil med sig & inte orkar med en handväska är detta ett super bra alternativ.
 
Crossbody så den hänger inte löst på axeln bara, en super väska  är själv sugen på en av dom. Dom finns på hm & priset är 149kr bara..
 
Att ha praktiska saker blir mer eftertraktat för mig, så klart även snyggt men det finns att hitta både och idag.
 
Torsdag & jag har sovit gott men mår inte bra alls, orklös, magsmärtor, men tar alvedon. Torsdag & inga planer för dagen bara vila, äta flytande, och skulle ta en liten promenad men orken finns inte än.
 
Återkommer under dagen ...
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Heléna:

Wow - så snygga! Smidigt när man vill ha något mindre att stoppa ner mobilen i. Var rädd om dig vännen och fortsätt att kurera dig 💖 Jag och Calle ska till Omberg idag och gå en av vandringslederna där. Vi ska bara strosa runt och ha med oss matsäck så det ska nog gå bra med min knäppa kropp. Stor kram 💖

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Riktigt snygga båda två och visst är det praktiskt att kunna hänga den över axeln. Du får fortsätta att kurera dig efter bästa förmåga. När man får det så här med feber kan det ta sin lilla tid innan det börjar känns bättre. Jag minns att husse fick bara inte flytande föda i två eller tre dagar och sedan fick han börja med snälla soppor utan några beståndsdelar i så skynda långsamt.

Själv sitter jag bara och väntar...

Krya på och ha det så bra som det går <3

Kram

3:e kommentar, skriven , av Gerd:

Snygga! Tänk, så många handväskor jag ägt och även som ligger uppe på en hylla ifall om att. Nej, så lite som möjligt med.
Nu får du ta hand om dig, så kryakramar!

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Visst är dessa praktiska. Köpte ett för en tid sedan hos Mulberrybutiken i Stockholm. Men i skinn och lite annan kedja. Kanske onödigt dyrt. Men deras väskor brukar vara bra kvalitet.
Ska även titta efter dessa. Kan vara bra att byta med.
Skönt att du är lite bättre men det är ju vila och soppa/flytande som gäller. Och smärtlindring.
Ta det försiktigt även med kaffet.
Krya på dig.
Kram

5:e kommentar, skriven , av Emma Engström:

Åh såna är ju hur smarta som helst om man ska ut på något bland annat, himla bra och fina tips du kommer med! Kram och krya på dig <3

6:e kommentar, skriven , av Ullie:

verkligen perfekt för det lilla o snygga va dom

ja va räd om dej <3 kram o krya mera

7:e kommentar, skriven , av Biggeros:

Din stackare vilken otur du har. Håller tummarna att du blir bättre snart!
Snygg mobilväska
Kram ❤

Kommentera inlägget här :