Minsta lillfisen

publicerat i allmänt;
 
Fredga morgon jag sitter redan & väntar på vc skall ringa, och under tiden bloggar jag. Jag blev ju farmor den 12 maj till denna lill fisen för mormor är jag sedan 4 ggr redan.
 
Har inte riktigt vant mig vid farmor det känns så nytt. Men roligt så klart oavsett farmor el mormor. Han blir nu den 12 nov 6 månader & gud så fort tiden går ...
 
Han är så lik pappan sin, men mammans ögon så en fin mix, glad & go är han och det som är trist är att tiden går såå fort ...
 
Ett tu tre så springer han runt och är 1 år ..men så är ju livet, man skall ta vara på denna baby tiden och all tid för sen när de flyttar ut så undrar man, var tog tiden vägen??
 
Plötsligt står man där utan barn hemma boende, och undrar vad skall jag göra med all tid? så hade jag det ...men så klart kommer det tillbaka efter ett tag.
 
Jag kan, göra allt jag vill träna, träffa väninnan, sova länge, tvätta när jag vill, mm mm man vänjer sig ju med tiden....men småbarnstiden är ju så underbar...
 
Barnbarnen är ju som bekant livet efterätt.....
 
Trevlig fredag 
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Så fin han är och visst är barnbarn livets efterrätt <3 Kravlöst men så mysigt!

Kram och god fredag <3

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Så fin! Och visst är det mysigt att spendera mycket tid med de små.De små blir snart stora och just att vara tillsammans är ju så viktigt både som farmor och mormor. Fina minnen som vi alla kan ta med oss.
Kram och trevlig fredag.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Tiden rusar verkligen. Liten gullunge blir snart stor. Det är precis så som du skriver, det tar ett tag att hitta rätt när barnen flyttat ut!
Trevlig fredag! E-L

4:e kommentar, skriven , av Pauline:

så söt!

5:e kommentar, skriven , av ullie:

alltså Tim är 18 du vet.. alltså ja mår dåligt över det redan
men ja man vänjer sej kanske .

6:e kommentar, skriven , av ullie:

glömde ju skriva åhh gulle lilla snuffsen så fin . ja gud ja tiden går för fort
kram o natti gumms <3

Kommentera inlägget här :