Stickat set i höst

publicerat i outfit;
lånad bild
 
Ja det är ju mycket stickat i höst och jag har gått o små tittat på detta set om stickade shorts o slipover som ser ljuvligt ut.
 
Fick hem det igår och det var perfekt dock tog jag slipovern i xl och den var för stor så bytte till L, sen tunnsprumpor till det & kängor :) 
 
Älskar allt stickat mysigt och varmt, gosigt i höst & vinter. sen gillar jag dun västen som oxå är inne nu då slipper man bli för varm det är inte heller så skönt.
 
Torsdag idag & jag och maken skall ha fredagsmys då han går på sina 3 nätter i morgon. Har en hel del att se i kapp på tv med. Men skall ut och gå en promenad får passa på när solen är framme...
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av wiolettan:

Det ser riktigt fint och mysigt ut.
Jag har så svårt att bära stickat, har alltid varit sådan. I alla fall nära kroppen, koftor går bra. Tror att min hud är för känslig, vet ej.
Jag har sett att det är modernt nu, men för mig får det vara.
Vi ska bland annat ut en sväng och tanka bilen och till kyrkogården och kolla hur det ser ut. Vi har tre kyrkogårdar att besöka.
Trevlig dag.
Kram!

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

För min del är jag inte direkt för det stickade inte annat än i tunn ull eller cashmere. Blir varm bara jag tittar på alla stickade plagg. Känns lite som slutet av 60 och början av 70-talet då stickat var högsta mode. Tror jag hade en del då.
Kul att du var nöjd med det du beställde.
Ska iväg nu på promenad och lunch med en väninna. Mulet men det blir trevligt ändå.
Kram

3:e kommentar, skriven , av znogge:

Om jag ska ha stickat så måste det vara mycket tunna plagg för annars trivs jag inte. Avundas alla som fixar det för det finns så mycket fint stickat nu.

Kram och got torsdag!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Inget för mig heller. Tycker dessutom att stickade shorts är helt fel. Tur vi alla är olika😊Jag började dagen med promenad till sjön, bad sen promenad hem. Sen har jag satt en sats äpplevin också. /E-L

5:e kommentar, skriven , av petra:

Väldigt fint set , älskar stickat nu det är så härligt o fint med alla ljusa toner,kram

6:e kommentar, skriven , av Sussi:

Så mysigt med stickat. Perfekt till hösten :) Kram

Svar: Ja det är det, jag kommer ej in på din blogg 🤔
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :