Hur skulle du styla?

publicerat i utlottning;
 
Jag kommer gärna med bra tips men det skall vara att jag själv gillar det. Jag måste i samarbete med dress like Marie verkligen visa er deras nu egen designade jeansleggings i en bättre version.Dom är underbara att ha på kroppen, mjuka följsamma. Ett stort plus är att dom ser så riktiga ut med sina fickor bak & fram.
 
Har hög midja men den kan man vika ner om man inte gillar det. Jag viker ner den själv. Storleken är M-3XL så töjbara utan att vara tunna och så.
 
Kan även ha en oversize vit skjorta utanpå så blir det super fint. Fantasin får flöda, hur hade du stylat med dessa? Skriv & berätta hur din outfit hade varit med dessa underbara jeansleggings
 
Vill just DU vara med i utlottningen så skriv jag är med i kommentarfältet så drar jag en vinnare på SÖNDAG 21/8 
 
Dessa finss i 3 olika färger vilken skulle du föredra? 
 
 
Är du sugen på att titta på vad dom har mer för skoj på sin sida klicka HÄR 
 
Kram & lycka till 

Taggar: #dresslikemarie, #jeansleggings, #utlottning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ulrika:

jag är med vill ju alla =)

2:a kommentar, skriven , av Bi :

Snygga och jag är med vill gärna ha ett par sådana ser så sköna ut har aldrig lyckats få tag i jeans som passar min kroppsform !
Kram ❤

Svar: hej du har vunnit ett par jeansleggings kram
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av znogge:

Jag är med!

Själv hade jag absolut valt en oversize skjorta, enfärgad eller mönstrad skulle passa lika bra. Även en stickad lite tjockare tröja skulle funka bra i höst. Jag skulle föredra den mörkare färgen till vänster.

Kram och god kväll!

4:e kommentar, skriven , av Irene Nilsson:

Jeansleggings inget för mig, alldeles för för avslöjande i min ålder! Vill nog hellre ha något luftigt och stilrent. Men smaken är olika ;)

Svar: Dessa visar inget men som du säger smaken är olika 👍
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Jag är med!
Skulle valt dem i mitten och med en snygg tröja till, gärna från Gant. Och en skön linnesskjorta i vitt och blått skulle vara stilrent till. Även en enfärgad linneskjorta i vitt eller en vit sidenskjorta skulle passa mig
Kram

Kommentera inlägget här :