Hej på er ...

publicerat i allmänt;
 
Då var vi hemma igen, eller har varit det sen i söndags morse vid 03.30 och då var man trött vill jag lova!
 
Resan gick bra men var lite guppig vilket jag påverkas negativt av, men det gick ok ändå. Här en bild nyss lyft från Danmark och kastrup med massa pirr i kroppen .
 
Väl framme hade Grekland värmebölja låg kring 35grader, såå skönt kan jag säga, man fick ligga i poolen dagarna igenom. Barnen valde poolen men 1 dag eller 2 blev det havet..
 
Den minsta på 7 år hade aldrig rest så han var full av förväntan, även den stora på 9 år var så glad. Den lilla är ett NPF barn och hade mkt svårt att sitta stilla.
 
Hotellet var super duper fint frukosten var toppen och vi hade ne 3a så vi bodde ihopa 24/7 men det gick super bra.
 
Fick även besöka en läkare där, jag inte jag utan maken min, återkommer med det senare. Men det gick bra så vi kom hem som vi skulle tack och lov för det.
 
Nu ser jag fram emot nästa Kreta resa med bara maken då denna gången. Kommer visa sen bilder på vårt hotell.Är ännu sjukskriven 75% så jobbar 1.45-2 tim väntar nu på handkirurgen som skall skicka en tid kan ta upp till 4 månader. 
 
 
Hur har du det? någon resa? 
 
Kram 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av znogge:

Välkommen hem från Kreta! Härligt att ni hade en bra vecka, förutom att maken behövde söka läkare då. Som jag skrev på FB fick även min make besöka samma mottagning.
Vi ska åka till Öland efter midsommar men vi håller oss i Sverige för Husse har inget pass och passtid först i slutet av augusti.

Kram

2:a kommentar, skriven , av Yasmine mamma till Dennis och Angelina :

Åh vad härligt med Greklands resa blir så avis vi ska göra pass imorn men vetvinte om vi kommer iväg eller om man ska resa senare. Förstår att det bakades mycket i den värmen. Kram

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Vad roligt att resan blev lyckad för det är ju det man hoppas och önskar. Välkomna hem igen.
VI reser en hel del i Sverige nu. Dels har jag en del jobbresor och dels tycker jag om den svenska sommaren.
Men vi har ju varit i Spanien en del i mars -april.. Åker gärna på långresa i höst och vinter.
Kram

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Så bra att ni är nöjda med resan. Typiskt med sjukhusbesök, men det kunde gått betydligt sämre. Välkommen hem! Eval8

5:e kommentar, skriven , av Bi:

Välkommen hem till Sverige det ser ut som du haft det bra ! Tråkigt med din make hoppas det gått bra ändå . Jag å dottern reser till Kreta (Katostalos) 9 september jag ser verkligen fram mot den resan med dottern 👍
Kram fina Eva ❤

6:e kommentar, skriven , av petra:

Så härligt välkommen hem igen Eva,Hoppas resan var super duper vill se mer bilder sen härligt att ni reste med barnbarnen, Det blir en sommar i sverige igen, har inget pass till varken mig eller tjejerna förän september,kram

Kommentera inlägget här :