Kreta

publicerat i Kreta;
 
Ett hotell som var väldigt tyst och skönt mest 60+ sen att det låg så nära havet 20 meter var ju ett plus, dock fick man gå ca 40 minuter in till Rethnymo stad..
 
Det hade inte varit mkt för 1 år sen men nu i och med mina hälar + hälsenor är det ett projekt att gå för mig utan smärta.
 
Vi var inne 2 ggr under veckan och det var ok tyckte vi, tog taxi ca 60 kr en väg. En underbart uppvilande vecka för oss båda vi var så nöjda.
 
1 vecka går fort men utnyttjar man tiden väl så är 1 vecka är lagom och vill man åka 2 så kan man åka på våren o hösten i stället.
 
Då kan man oxå välja 2 olika resmål :) men nu står vår vinterresa på tur i mars. 
 
Skall börja titta på resor nästa år och var det bär av då ..
 
 
Ha en fin fredag på er ..ps/ fler inlägg och bilder kommer 
 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Så härligt att komma bort en vecka och njuta av sol och värme i fina Grekland. Rethnymo stad har jag varit i och tyckte det var en fin stad. Dock valde vi bort det som boende eftersom hotellen låg en bra bit utanför, i alla fall om man ville ha tillgång till strand. Numera väljer vi alltid att bo nära centrum men det är så klart en smaksak.
Förr fanns det resor på tio dagar vilket var ett bra alternativ. Sedan kan man ju välja att flyga reguljärt också för att få rätt dagar men visst är charter bekvämt.

Önskar en fin start på helgen!

Kram <3

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Hotellet såg ut att vara väldigt fint men för min del känns det väl avlägset. Rethymnon har vi besökt några gånger och jag tyckte om stan och omgivningarna men vi har då bott centralt. Vill gärna testa olika restauranger om kvällarna-
Men just valet av boendeort är ju så olika vad en tycker och vad en vill göra- Jag solar ju inte men badar gärna och vill gärna ha tillgång till saker att göra så en scooter vill vi gärna hyra.
Roligt att få se fler bilder från er fina semester.
Roligt att se var ni hamnar i mars.
Kram

Svar: Ditte vi hamnar på Maldiverna då 🥰 kram
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Har läst och kommenterat men undrar om kommentaren flög bort.
Kram!

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Nu kunde jag läsa. Innan kom det reklam över hela inlägget som inte gick att ta bort. God kväll! Eval8

Kommentera inlägget här :