HUJEDA MIG ..

publicerat i allmänt;
pinterest
 
Sitter med mitt kaffe och tittar ut grnom föntret och ser ett grått täcke över himlen. Regnet öser ner och spolar över fönstrena som maken gjorde såå fina här om dagen.
 
Men så är det ju, ortopeden gick ok han sa att jag kan ha ont i 3-4 månader inget konstigt, men även att han ej kunde lova ett resultat innan.
 
Ja bara att gilla läget, stå ut med smärtan fån hell, tänkte kanske börja jobba 50% den 1 december se vad min läkare tycker.
 
Man blir oxå rastlös att gå hemma, när man inte är sängliggandes. Men jag blickar framåt, man förlorar även en massa pengar att gå hemma. Sen är ju så klart hälsan nr 1 ...
 
Blir en inne dag idag för vem känner för att gå ut om man inte måste?? 
 
Hur är det hos dig denna dag?
 
Kram 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Vädret är verkligen inte nådigt just nu.
Då är det bara att hålla ut tills smärtan lägger sig. Du får höra vad läkaren säger. Det kostar att vara sjukskriven och inte är det roligt heller men samtidigt är hälsan A och O. Möjligheten finns kanske att testa och se om det fungerar?

Kram och god torsdag <3

2:a kommentar, skriven , av Eval8 :

Samma här. Ösregn och blåser så det viner i knutarna. Vi var en sväng i Laholm, jag tyckte det var roligt, Maken var mindre road.
Det viktigaste är att du blir bra, börja inte jobba för tidigt! God kväll!

3:e kommentar, skriven , av Veiken:

Vädret här ska vi inte klaga på. Möjligen lite väl varmt ibland. Tråkigt med skitväder, men man får ta det onda med det goda!
Självklart går hälsan först, men surt när det svider i plånboken! :(
Kram och krya på dig!

Svar: Ja värme hade jag gärna haft nu o vinter resor gör en gott, bättre än sommar njut på kram
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Veiken:

Vädret här ska vi inte klaga på. Möjligen lite väl varmt ibland. Tråkigt med skitväder, men man får ta det onda med det goda!
Självklart går hälsan först, men surt när det svider i plånboken! :(
Kram och krya på dig!

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Trist med smärtan och hoppas du fått rejäl smärtlindring. För ont ska du inte behöva ha. Finns ju en hel del bra preparat att fa på recept.
Här har vi haft sol på fm och jag tog en vända till NK för att handla lite och se deras fina julskyltning. Sedan lunch där med en väninna. Jättetrevligt- Men på em kom snöblandat regn så då var det skönt att bara inomhus.
Önskar dig god bättring.
Kram

Svar: tack snälla Ditte, ja kan nog räkna med smärta minst 2-3mån till. Va mysigt meden sväng på NK många år sen det fanns här. Fika el äta med en väninna är aldrig fel ju kram
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Enna:

Mysigt att man kan vara inne när det är sådan väder ute :)

7:e kommentar, skriven , av Sussi :

Så tråkigt att behöva gå och ha ont så länge! Hoppas du får någon hjälp mot smärtan.
Krya På dig <3

Kommentera inlägget här :