Gott nytt år

publicerat i Allmänt;
 
 
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA LÄSARE & BLOGGISAR
 
Jag vill tacka för alla era underbara kommentarer & så kul att ha just er där ute som läser min blogg och som kanske själv bloggar.
 
Just kommit hem från jobbet så lite dubbel firande av nyår, fast jag hostar och håller liv. Mannen min har dukat fint här hemma och håller på med lite god mat tänt upp ljus och vi skall för första gången på 3 år fira det nya året 2013 tillsammans.
 
Jobb imorgon igen 6.45 men det funkar ju även om man kommer att vara lite trött för man lägger ju sig efter midnatt någon gång.
 
Har inte hört så mkt smällare men det är väl för att det är förbjudet kan jag tro, men det är bra för alla stackars djur som mår så dåligt och är rädda det tycker jag är hemskt.
 
En lugn & skön kväll har vi här hemma så jag önska er alla ett härligt slut på 2012 & en underbar start på 2013 å kram
 
Ses

Otroligt svårt denna gång ...

publicerat i Allmänt;
   Svit
 
Juniorsvit/svit        Hotellets strand   Spa          
 
 
Har drömt om resa i sommar som kommer vi hade ju bokat en resa till Naxos men sen har jag gått & tänkt på att det är en låång resa ....
 
Tittade på andra resmål & det blev KOS ja där har jag varit massa gånger men på andra sidan liksom då mamma bodde där, och man umgicks ju med henne så det blev inte att vi gjorde en massa annat då vi tänkte på lilla mamma.
 
Men nu åker vi själv & ingen mamma bor där så vi kan göra hur vi vill utan att tänka på något att än oss själv, och så blev det relativt dyrt men mannen sa att det gör inget eftersom jag fyller 50 år så blir detta delvis en present ...
 
Det är jag glad för så klart, så blir det något mindre när jag fyller år, det är lugnt för mig jag är inte så mkt för att fylla år längre, så vad är bättre än att ha en romantisk semester med lite extra lyx?
 
Jag är glad över att vi valde så , vi kan ju ön utantill så man kan ju ta en tripp till en annan ö kanske, det som vi aldrig haft är all inklusive får se hur det är ...
 
Men jag hoppas inte jag ångrar mig igen, har aldrig förr haft dessa problem med att hitta  en resa vet inte varför.
 
Idag är det jobb kl 14.00 mår inte alls bra nästan ingen röst alls, svårt att prata men får hålla tyst idag så gott det går allafall, mannen min hämtar mig kl 20.00 så då skall vi fira lite.
 
Hur skall ni fira nyår? ÖNSKAR ER ALLA GOA LÄSARE & BLOGGARE ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR & ALL LYCKA IN I 2013 ! KRAMAR TILL ER ALLA
 
Ses

Så mycket bättre

publicerat i Allmänt;
         
 
Kunde inte passera förbi stället där cd skivorna stod uppradade utan att ta en så mycket bättre cd skiva för vi gillade den så mkt.
 
Att vi oxå köpte ett nytt biosystem med ett super ljud så jag spelar för fullt hus nu hi hi nu är det min tur  att vräka på ...
 
Hittade även ett par boots i brunt iofs var det bara 20% på dom men sådana man kan ha nästan året om hittade dom på scorett.
 
Mannen min står & lagar mat sen blir det en mysig film och slappa i soffan jäkla feber & hosta men nu har vi köpt host medicin när vi var ute.
 
Skall visa en bild sen på mina fina boots, kul när man hittar något som man gillar vi var även en sväng hos min dotter och hennes familj lämnade av några saker.
 
Oh va jag mår bra att vara hemma & att vi har tid tillsammans & har en super mysig helg det är kvalitets tid.
 
Önskar er en ljuvlig kväll alla godingar...
 
Ses