För min egen skull ...

publicerat i Allmänt;
 
 
Varför gör man det? ja vi har alla olika skäl eller intressen för att tatuera in något som förmodligen skall sitta hela livet och som ibland kanske har en viss betydelse.
 
Jag älskar texter som betyder något för mig & jag vill ha det, oavsett vad någon kanske tycker att varför börja när man är så gammal, men det är ju så att man gjorde inte sånt när jag var ung, det var inte poppis heller.
 
Fanns inte i den utsträckningen heller och alla gör som dom vill eller hur, agapi som det står fast med Grekiska bokstäver betyder KÄRLEK jag har väldigt mycket kärlek till min man först & främst men också till själva landet.
 
Noten bakom örat står för musik & att kunna lyssna på både musik & allt annat vackert är värdefullt för mig, den är söt tycker jag.
 
För er som inte vet så har jag även 5 andra tatueringar en i nacken hjärtan & datum, en på under armen också grekiska bokstäver ....
 
En text på vänster fot utsidan och en fotlänk med ett ortodoxt kors som ligger på foten, och sist men inte minst min mans namn på vänster insida handleden.
 
Men ändå diskreta tycker jag, den som har gjort mest ont är den texten på foten det gjorde riktigt ont. Men vill man vara fin får man lida pin eller hur?
 
Har du någon tatuering? eller vill du skaffa en kanske?
 
Ses

Vilka skall jag välja?

publicerat i Allmänt;
 
Moheda toffeln hittade jag idag när jag surfade runt & fastnade för den, men den översta är då hasbeens toffeln & jag sitter nu i val & kval vilken skall jag välja?
 
Men jag lutar åt Moheda som är öppen i tån den ser riktigt läcker ut i min smak, och vilka problem man kan ha va! *S*
 
Vill bara höra vad ni tycker även om mitt val är det som är det slutliga så klart. Önskar bara att man snart kan använda dessa öppna skor & värmen skall komma snart.
 
Den översta hasbeens toffeln kostar 795kr & den andra Moheda kostar 299kr stor skillnad men priset skall ju inte vara avgörande i en sådan fråga utan dom skall passa en i smaken.
 
Så kom gärna med din åsikt :)
 
Ses

Tack & adjö

publicerat i Allmänt;
 
 
 
30 april & det är dags att ta farväl av april månad för detta året & så välkomnar vi maj & hoppas att denna ljuva månad kan erbjuda på lite mer sol & värme tycker jag.
 
April månad har bara susat förbi tycker jag så fort det går & man får ju nästan lite panik. Därför är det ju också viktigt att man tar hand om tiden på bästa möjliga sätt.
 
I Malmö har vi alltid som tradition haft bål i pildamsparken men i år blir det inget tyvärr för Malmö stad har inte råd sägs det då vi har eurovisionfestivalen i staden i år.
 
Men visst finns det bål men då på 2 andra ställen så ett i folketspark & ett nere vid stranden på Sibbarp, där det tänds på en flotte ute i vattnet jätte fint.
 
Men det blir inget sånt för mig då jag har feber ännu, förstår inte hur jag kan ha feber så länge! trist att inte få vara kry.
 
Skall visa mina tatueringar sedan under dagen då jag fått frågan om jag vill visa dom, ja det är bara några små men för mig betydelsefulla och det är det som räknas och inte vad andra tycker.
 
Hur ser er valborg ut?
 
Ses