Det värmde ...

publicerat i allmänt;
 
Jag var såå frusen efter ha varit ute och gjorde kaffe när jag kom hem, det värmde gott dagen i dag har varit lite halv skum känns det som.
 
Lång på nåt sätt för jag var uppe tidigt, men ännu tidigare i morgon men 2 timmar står man ut. Sen kan jag åka hem o vila mig faktiskt.
 
Sen blir det städning, men får hålla mig till att damma tvätta toa, kan inte väsnas då maken sover gott. Nu sitter jag & inväntar farmen som egentligen är sådär, men har sett en del o vill se nu i slutet.
 
Kallt och eländigt ute så är glad att jag kan vara inne ...
 
Ditt bästa mys tips i kylan?
 
Kram 
 
 

Ett vitt uppvaknande ..

publicerat i allmänt;
 
Ja att vakna var  helt ok men trött? ja det kan man nog påstå, värre i morgon då jag börjar 07.00 och får ta bussen till jobbet, för maken jobbar  till 07.00.
 
Så det blir tufft den första tiden att gå upp sen hoppas att bussen kommer i tid, ja då var denna dagen avklarad 07.30-9.00 hann med en del ändå faktiskt, men känner oxå lite smärta i min axel.
 
Tog bussen hem och det var lite kaos på torget, halt ute så man får ta det lugnt. Nyss ätit frukost och fick ett sms av min psykolog om det var ok att avboka pga vädret. Visst är det det, men har ännu sjukgymnasten kvar.
 
Men det är i stan så det är ok, sen blir det inte mer ut idag, ja jag vet att många av er har mkt mer snö hos er, men vi är så ovana vid snö här ..
 
Ha en fin onsdag alla fina <3
 
Kram 

Korv + glass

publicerat i allmänt;
 
Ja jag hade planerat vara hemma efter jobbet, men dottern ringde och ville att jag skulle hänga med på ikea, så klart jag gjorde det men hon fick hämta mig då maken har bilen ..
 
Inte alls mycket folk så det gick som en dans för oss, sen bjöd hon på korv & sen glass vilket inte alls stod på min matlista idag, men man kan ju offra sig *s* 
 
Sen körde hon mig hem och nu är hon på väg hem, jag är alltid orolig då det är en bit utanför stan. Skulle bli halt o eländigt ..
 
Tidig sänggång då jag börjar 07.30  i morgon men slutar 09.00 igen så inte alltför länge he he hoppas jag slipper möta snö i massor i morgon när jag går upp.
 
Kram å fin kväll