D som i delad ...

publicerat i allmänt;
 
 
D som i delad tur & det vet ni ju att det är ingen rolig tur alls. Dock finns den ännu i vårt nya schema men jag hoppas den kan släppas någongång.
 
Morgon passet gick bra & jag försöker att låta vänster arm vila så mkt det går, och det är ok ännu. Valborg i dag men det känner jag inte av eftersom man då jobbar ...
 
Men skall äta lite ost i kväll när jag slutar & det är redan 20.00 super skönt...bål ja det får vi se...När vi körde i morse mötte vi den här lilla ..
 
Han ville inte heller flytta sig så vi blev stående an stund på vägen, tur att det inte var rusning ha ha ...men fin är den ju.
 
Hur ser er valborg ut?
 
Trevlig valborg på er alla
 
Kram 

Juveler kvinnans bästa vän?

publicerat i Smycken;
 
 
 
Juveler i all form & färg är ju härligt och allt vid olika tillfällen i livet & vid mindre högtider  som i vardagen. Man kanske inte heller alltid går ut på stan för att leta & nätet är mig för ett enkelt sätt att se & hitta bra saker till bra priser oxå.
 
Mina senaste smycken som är så fina , ser ni på bilderna pilgrims vackra örhänge & svalorna  silver som pryder min hals, smyckena hittade jag på en webbsida som erbjuder  massor av fina smycken & till låga priser www.amaze.se
 
Snabb leverans är ju ett stort plus i kanten då jag sällan vill vänta för länge när jag vill ha något...
 
Kika in själv får ni se vad som erbjuds.
 
 
 
Trevlig lördag 
 
Kram 

Dödskallar ....

publicerat i allmänt, kläder;
lånad bild
 
Hittade denna koftan som fanns  i olika färger som svart, vit ,grå min första tanke gick till Freja som jag vet gillar dessa skallar.
 
Roligt med lite olika stilar även om jag hade valt en vit om jag hade köpt en, men jag har så många koftor & ponchos så det räcker för mig.
 
Dessa finns på www.lager157.se och kostar endast 150kr vilket är ett bra pris för en kofta tycker jag. Det finns så mkt fint på deras hemsida ...
 
Jag köper ibland trosor där för dom är så sköna och håller tvätt efter tvätt & till vardags är bomull så skönt.
 
Skön dag till er alla 
 
Kram