Bokad & mello

publicerat i Allmänt;
 
Telefonen ringde precis när jag slog på den & jag gillar inte att prata i mobil när jag är nyvaken alls. Men det stod hemligt nr så jag kände på mig att jag måste svara.
 
Fick en tid till en näs specialist & jag är glad för det, på onsdag nästa vecka. Skönt att få det kollat så man inte går med något man inte skall.
 
Fredag och ledig så underbart för det händer ju inte mer än 1 ggr på 6 veck att jag är ledig helg och fredagen...Hade tänkt att boka in en spa timme till oss men dom hade haft fel på sin dator så det gick inte att få en tid när jag ville.
 
Får planera in en spatimme eller två längre fram, för det är så mysigt att göra lite sådant och verkligen ha kvalitèts tid med mannen. När man är ledig tillsammans så lite vill man ha ut max när man är lediga.
 
Fredagsmys kommer det att bli så klart, och i morgon är det MELLO, där kommer mina barns näst kusin att vara med och sjunga. Så det är ju alltid roligt med mello och det kommer att vara bra artister i år har jag hört.
 
 
Hur laddar ni inför mello?
 
Ses

Hur mycket skall man ge?

publicerat i Allmänt, Hälsa;
 
 
Jobb & hälsa går dom hand i hand? ja rätt bra alla fall, men hur mycket skall man kämpa på när man jobbar då? ger man alltid 110% och fullt ös?
 
Ja jag vill tror det men jag tror ingen orkar att göra det så alla dagar i veckan man jobbar, men att göra sitt bästa det gör jag & särskillt när man jobbar med människor & att dom har det bra.
 
Men att vara helt slutkörd när arbetstiden är slut är det så det skall vara? är alla ni så? jag försöker dämpa mig & inte tro att jag kan hinna med allt, och göra det som skall göras på kvällen,om jag har morgonpass.
 
Men jag har lovat mig själv att jag skall göra så gott jag och låta dom andra göra sitt för vi är ju där på lika villkor & tjänar pengar. 
 
Nu är jag hemma alla fall & tog ut 1,5 timme komp såå skönt för nu är jag ledig till månd 13.00, mår faktiskt lite bättre idag. Tar medicin mot inflamation och skall göra det ett tag så i dag känns det som det hjälper.
 
Städat har vi nyss gjort hela lägenheten & det känns så skönt & nu kan vi njuta av att vara tillsammans, och veta att det är rent överallt här hemma.
 
Hur gör du på ditt jobb? 
 
Ses

Naturlig skönhet

publicerat i Allmänt;
   
 
 
 
 
 
 
Skönhet den är ju rätt så viktig för dom flesta men då kan jag undra var går gränsen? är det helt ute att vara naturlig? ja så verkar det alla fall ,sen är det klart att man vill se så bra ut man kan.
 
Men med vilka medel som helst? hur mycket pengar vill man lägga ut på att t e x att förlänga håret? det är en sak man sen måste fortsätta med om man börjar, sina fransar som man i alla år använt mascara.
 
Det behövs inte ens utan nu kan man få långa utan att ens måla,dom och där  får man oxå fylla i var 3 vecka, tänderna, ja dom kan vi bleka så vi får ett ännu vackrare leende. Naglarna kan vi få snygga & långa oxå.
 
Sen alla andra plastik operationer att fixa det man vill mot en stor summa pengar så klart, inget alls är gratis i livet. Men den naturliga looken var blev den av? vad är det man vill komma? vem säger att man är vackrare med långt hår, långa fransar osv? 
 
Ja men valet är fritt ännu & det är väl en himla tur, men visst kan det vara roligt att testa lite små saker som fransar & naglar är snyggt absolut.
 
Hur mycket skulle du vilja lägga på ditt utseende? & skulle du vilja alls?
 
Det var dagens fundering :) 
 
 
 
Ses