Det är ok att känna....

publicerat i Allmänt;
           
 
 
Ja jag är gift med världens bästa man, men man kan känna sig ensam ibland som jag gör just nu, kommer hem från en jobb kväll & en massa arbetsdagar börjar att kännas i kroppen nu.
 
Kommer hem till en tom lägenhet med enbart julljus är tända stakarna & stjärnorna lyser men jag vill inte sitta ensam, jag vill inte vara ensam ikväll, men tröttheten tar över så jag skall snart hoppa i säng tidigt ja, men jag skall med bussen vi 06.10.
 
Jobbar till 20.00 sen bussen hem igen, hela helgen jobbas det här,och det är inte några korta pass, men mest trist är att komma hem till ett tomt hus.
 
Ja ja hoppas det går snabbt så vi kan vara tillsammans igen och det är vi på tisdag, idag var vi ute en sväng på elgiganten som nyss öppnat ett mega ställen och dom bjöd på bra priser på ett biosystem som jag köpte till mannen i julklapp.
 
Ja han vet det ju han var med, men jag köpte en annan sak oxå till honom, en hemlis. Nu blir det bara några små saker till...
 
Barnbarnen skall ha så det har vi kvar att köpa, men vet rätt bra vad vi skall köpa till dom..
 
Nu skall jag fixa mig sen hoppa i säng & jag önskar er alla goa en super mysig lördag & helg kram
 
Ses

30 November ....

publicerat i Allmänt;
                 
 
 
Den 30 november är det idag och jag kommer ihåg när jag såg denna filmen som heter just som dagens datum.
 
Rastister som demostrerar & och gör fula hälsningar har man sett ju men jag är inte så insatt annars av denna dag, mer än att man har hört att folk med utlänsk bakgrund kanske skall hålla sig inne eller borta från stan.
 
Ja för mig är denna dag som dom andra det vill säga att jobba, idag sov jag till 10.45 helt otroligt men det är ju för att jag just nu bara jobbar , sover , äter .....
 
Hade tänkt att fixa en julklapp till min älskade idag men det hinner jag inte nu pga att jag sov för länge *S* jag vill passa på att säga att jag blir så himla glad av alla era kommentarer :)
 
Igår var jag en sväng på åhlens och skulle shoppa men inget tilltalade mig, hm konstigt men sant det enda jag fick med mig var 2 små söta lyktor & ljus dekorations siffror som jag skall sätta i ljusen som skall ställas på bordet.
 
Det får mannen min fixa för jag jobbar med start kl 14.00 idag , mannen jobbar natt så det blir bussen hem ikväll, och imon jobb 6.45-20.00 sönd jobb 12-21.45 så helgen är uppbokad som ni förstår.
 
Hur långt har ni kommit med julpyntet?
 
Ses

Torsdag morgon ...

publicerat i Allmänt;
       
 
 
Var dagarna tar vägen ja det vet jag inte, för jag upplever att alla dagarna går lika snabbt, man vill hinna så mkt men det gör man inte.
 
Sov länge idag fram till 10.00 och nu sitter jag här och vad jag skall göra idag behöver jag inte tänka på då jag skall jobba 14.00 & tar min 30 min promenad till jobbet med musik i öronen.
 
Börjar att fundera på när jag skall baka för lussebullar skall här bakas till lucia och ha lite i frysen när man får besök så där helt oväntat.
 
Baka gjordes så mkt då barnen var små men nu blir det inte så alls, trist men så är det. Mannen och jag skall bara lite marsipan godis en dag närmre jul, men kanske kan vi få ihopa en dag då vi kan baka lussebullar oxå.
 
Ja som ni förstår så hinner jag inte med så mkt mer just i dagsläget då jag jobbar så intensivt, jag bloggar ju så fort jag bara har tid & så även med kommentarer till er alla goa.
 
 
Jag skall sätta mig & göra en liten önskelista inför jul, vet egentligen inte vad jag önskar mig alls.
 
Gör ni önskelista till jul?
 
Ses