Västerbotten ...

publicerat i allmänt;
 
Sitter med en nygräddad västerbotten paj ala lchf så smarrigt synd att inte mannen min fick äta men jag gjorde oxå 2 matlådor så han får oxå smaka i morgon ...
 
Rätt så enkelt men 300gr västerbooten ost kostar lite men det är 4 middagar så det är så klart ok oavsett vad osten hade kostat.
 
Men gott är det vill jag lova, har lite små saltgurkor till och det har spritt sig en ljuvlig doft i hemmet, som gör att man blir sugen även om jag inte är hungrig.
 
Finns intressen så kan jag lägga ut recept i morgon :) 
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen ...

publicerat i allmänt;
lånad bild
 
Tisdag & månadens sista dag och ett steg närmre våren vilket är glädjande ju. jag skall snart iväg till vc & träffa min psykolog som kommer att ta 1 timma ca.
 
Sen hem & träna och sen inte så mkt mer för idag. Kolla min serie tänkte jag för det blev inte så i går då kom min äldsta dotter på spontan besök vilket var riktigt trevligt, dock så händer det för sällan.
 
Kvällen bjuder på tv och denna årstiden älskar jag tv sitter ju inte särskillt mkt på mobilen eller nätet över lag på kvällar av någon anledning.
 
Men nu skall jag tömma kaffemuggen sen bege mig :) 
 
Njut av dagen alla 
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huset vid sjön ...

publicerat i Filmtips;
lånad bild..
 
Här kommer ett tv tips eller tv film i kväll klockan 21.00 jag har nog sett den ca 2-3 gånger och det är bra skådisar men filmen i sig är fin.
 
Handling: En ensam läkare och en frustrerad arkitekt skriver kärleksbrev till varandra, men upptäcker att de lever två år från varandra.
 
Klockan 21.00 på kanal 11 i kväll måndag 
 
Kram