Jag har hittat en ny

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Jag har hittat en ny favorit center salmiak av en ren slump smakade jag den & blev förtjust direkt den är såå god och blandningen av sött & salt är enormt gott.
 
Vet inte hur länge den har funnits ute i affären men jag har inte sett den från nu,ja man har väl en favorit av något slag när det gäller choklad. Jag är inte så glad för ren choklad men det salta är pricken över i.
 
Men salt tillsammans med sött är en bra kombination & det tycker nog fler än jag, Nu blir det lite slappa i soffan & prata lite med mannen som nyss kom hem ....
 
Vilken choklad favorit har ni?
 
Ses
 
 
 
 
 

Träning & biobiljetter

publicerat i Allmänt, Tips;
 
 
GRATIS biobiljetter när man tar 3 nr av TOP HÄLSA  & det är precis vad jag har gjort, så säger jag upp tidningen när mitt sista nr kommer, gillar ju att läsa om tips ang träning & varför inte passa på när man får gratis biljetter.
 
Jag har oxå tidningen WELLNESS för ett år nu det är en tidning med lite blandat & lagom av allt, tips och så när det gäller träning & kost, inedning, resor, smink osv. Rätt skönt att slippa hålla koll i affären när den kommer ut.
 
Nu har jag nyss intagit en god frukost efter ett pass på 45 min, så jag känner mig topp nu....snart blir det en dusch & det närmar sig jobb dax, skönt slutar 20.30 och då gäller det att cykla hem snabbt för att inte missa ensam mamma söker som kommer 21.00.
 
Ha en skön höst måndag 
 
Ses
 
 

Måndag morgon

publicerat i Allmänt;
 
Måndag morgon & sömnen har varit till belåtenhet, inte konstigt efter en helgs jobb att jag har varit trött märktes i går då jag satt & somande i soffan.
 
I dag är det jobb 14.00 och fram till dess skall jag hinna att träna & sitter och funderar på om jag skall ta en pw eller ner på gymmet lite. Alltid skönt att ta en pw för sen är man liksom inne hela dagen. 
 
I morgon tisdag är en ledig dag så skönt, inga planer ännu mer än att träna sen får jag se vad som skall hända, rätt skönt med en fri dag mitt i veckan.
 
Har suttit & funderat över vilka läsare jag har om det kanske finns ett önskemål om inlägg? eller något särskilt ämne som någon vill ta upp, även om jag skriver en dagboksblogg så kan man ha lite andra inlägg ibland. Kanske en frågestund?
 
Ja jag tar emot önskemål om det finns, annars rullar det på med lite av mina funderingar & tips. Oktober månad är både av bra & mindre bra saker det är pappas dödsdag, men oxå 2 av mina barnbarns födelsedagar.
 
I går var vi en sväng hos min äldsta dotter med familj & tog en fika och det är så härligt med barnbarnen man sitter & gosar med dom & dom gillar när vi kommer på besök.
 
 
Njut av måndagen alla fina 
 
Ses