Jag är så glad

publicerat i Allmänt;
 
 
Ha ha ja jag är glad men av olka skäl, letade bild på en glad kvinna & vips så var min bild där, he he som det kan bli va. Jag cyklade och handlade och det var ju inte någon värme ute precis.
 
Men skönt i solen väl inne i affären gick jag runt o runt mannen är den som alltid handlar så detta är inget jag gör så ofta själv. Handlade hem för i kväll då min dotter kommer & vi skall se film, äta gott och bara umgås.
 
Kommer inte ihåg när vi gjorde det sist, så det är länge sedan som ni förstår, men vi skall äta räkor baugetter, ost, sen även frukt.
 
Har även gjort lite rullade snittar som vi skall ha till köpte tunnbröd bredde med mjukost & skar purjolök i små bitar strödde över & rullade ihopa sen skar jag dom i små bitar.
 
Mums kan jag lova, en sån där mysig kväll skall det bli, mannen min kommer hem imon kväll och även imorgon är jag ledig wiiii.
 
Detta är jag glad över att hon kommer & sen en annan sak som jag berättar imon :) ibland blir det precis som man vill & det blev det för mig idag.
 
Önskar er alla goa en skön kväll
 
Ses

stjärnor

publicerat i Allmänt;
 
Stjärnor visst är det snyggt , mina döttrar gillar oxå stjärnor på saker, jag har ju blivit lite smittad av det & vår dörrmatta har stjärnor, våra ljuslyktor och duschdraperi.
 
Nu finns det en massa skor oxå och jag har valt ut dessa 2 paren som jag tyckte var snygga , converse och dessa kan du hitta på www.ellos.se  där finns en massa snyggt som jag  har sett.
 
Nu håller jag på med en sak o jag får se om det lyckas, jag blir glad om det går ihop men får se, och vad ja det skall jag berätta sen, nu får jag nog hoppa in in duschen fött bege mig till affären & handla hem lite för ikväll ...
 
Blir en tjejkväll eller snarare mamma/dotter kväll med lite gott gott
 
Ses

God morgon världen

publicerat i Allmänt;
 
God morgon världen ja det får man ju säga för man vet ju inte om någon utanför våra svenska gränser läser, jo en vet jag ju men kanske finns det fler.
 
Sovit gott & när jag vaknade så var min älskade borta ringde honom, han var på flygplatsen då och skulle gå på planet .Min önskan om sol idag gick inte  uppfyllelse tyvärr, men jag är nöjd ändå och bara att vara ledig gör mig glad.
 
Låg i går kväll & funderade på en sak, att jag tänkte höra om ni hänger på att jag skall tex komma med ett resetips och det hotell vi bott på om det är barnvänligt eller inte, och lite om just det resemålet.
 
Sen kan alla som haft en bra semester & boende komma med sitt bästa tips, eller kanske ett tips som inte alls bör åka till, för det är ju många ( jag kan vara en av dom) som ibland inte vet var i Grekland vi skall åka, och kan få lite tips.
 
För visst är det skoj o få veta lite mer om en plats när man åker eller nappa på någons  erfarenhet av ett ställe.Vill ingen hänga på så kommer jag att göra det ändå, kanske finns det någon som blir nyfiken på ens tips.
 
Vad tycker ni om min idè?
 
Ses