Ny vecka ..

publicerat i allmänt;
 
En ny vecka men oxå nya utmaningar det är som en dörr, man vet att det är en dörr men inte vad som finns bakom den.
 
Denna grekiska vackra gamla dörr gillar jag, och påtal om Grekland bokade jag flygbiljetter till Aten i maj 2019. Blir 17 dagar hos svärmor då.
 
Men herre jesus bagaget är dyrare än vad resan var ha ha ha ja ja men kläder måste vi ha med, tog 1 resväska å 23kg det räcker vi kan tvätta upp där hemma & sen ett handbagage, 8 kg kanske vet inte riktigt flyger med aegen airline ett grekiskt bolag tror jag.
 
Härligt att se fram emot en resa alltid, finns så mkt att upptäcka där borta,  så det är spännande som bara den. Ja jag skall snart äta lite nyttigheter, sen när maken kommer skall vi ut & gå en sväng ...
 
Skulle gått på gymet, men somnade i soffan 45 minuter efter jobbet ....*S*
 
Hur har din dag varit?
 
Kram 
 
 

Grönt är skönt

publicerat i allmänt;
 
 
Grönt är skönt som ni ser så gillar jag grönt, skojade med maken att jag syns inte om jag gömmer mig i skogen.
 
Gud va härligt att gå i skogen, tog den lilla rundan bara 2 km men det räcker för mitt knä, sen hade vi kaffe med oss, jag åt en mini banan till o maken en crossaint.
 
Håller hårt på det jag lovat mig själv, 1 dag i veckan är ok att ta lite lösgodis thats it! sen är det alltid gott med något till kaffet men men så är det ..
 
Avslutade med en god middag här hemma med ett glas rosè o tända ljus, en mätt mage på nyttigheter *S*
 
Lite tv eller film, sängen i god tid för mina timmar inför jobb i morgon 07.00 står jag givakt redo att jobba!
 
Trevlig kväll & hoppas ni haft en fin dag 
 
Kram 

Balansen...

publicerat i allmänt;
 
Balansen blir som känt sämre ju äldre vi blir, såg det på tv men visst det innan och man kan öva på sin balans på ett enkelt sätt.Som på bilden man kan stå utan men även hålla i sig om det är lättare stå utan o blunda får du se...
 
Jag har rätt bra balans att stå på ett ben, men för att öka balansen så kan man blunda, då blir det mkt svårare men det är bra att ha bra balans  när vi blir äldre särskilt under vintertid.
 
Tränar du din balans? 
 
Kram