Grått är flott

publicerat i Allmänt;
 
 
Grått är flott ja jag ville ha en halsduk och mössa samt vantar som matchar så till rosa är det fint tycker jag, nu har vi fredagsmys här hemma efter att vi varit och shoppat känger till Alexander så ett besök till yngsta dottern.
 
Hemma och bara myser nu skall titta på en film och lite gott gott till det. Kallt var det ute och när vi kom hem så var vår p plats upptagen tror det är 3 gången på 1 vecka, såå frustrerande att sitta och ringa och få tag i dem så dom bötar dem som ställt sig.
 
Tidigt upp i morgon bitti för jobb, men det är är rätt ok ändå. Skönt att ha kvällen fri känner jag nu på hösten, köpte dessa på h&m för en billig peng så hade jag rabatt check.
 
I morgon skall jag nog köpa hem rosor från torget, älskar att ha blommor hemma över helgen eller alltid egentligen. Har ju köpt en fin rund vas som måste invigas.
 
Önskar er en mysig fredag kväll 
 
Ses
 
 
 
 
 

Halloween

publicerat i Allmänt;
 
 
Det skall  vara tävling på jobb idag om att göra en pumpa så fina man kunde och med de medel som fanns & dom var ine många alls, så min kollega frågade om jag ville göra den. Så detta blev resultatet av det.
 
Pumpan är lite dålig mellan ögonen så men jag blev nöjd dock, även mina vt blev nöjda så vi får väl se hur det går, men det är ju saken i sig som är kul. Vinna eller inte gör mig inget alls.
 
Fredag i dag & ledig så skall bli skönt att slippa tänka på tider och alla måsten. Egentligen inga planer för dagen och det är bra för jag är trött efter 4 dagar i rad sen 3 till blir en lång arbetsvecka.
 
Fredagsmys blir det i kväll sen lite egenetid hade planerat att göra mina fötter, men det har inte hunnits med,så kanske gör jag det i dag , vill gärna göra det 1 gång i veckan så man håller dom snygga ....
 
Gör ni pumpor inför halloween?
 
Ha en ljuvlig fredag på er alla fina 
 
Ses 
 
 
 
 

En tidig höst morgon

publicerat i Allmänt;


Sitter på jobbet 1 timme innan jag börjar men det gör jag frivilligt för att slippa sitta på bussen. ...

Vaknar ju ändå så nu sitter jag med mitt kaffe & tittar på morgon tv4.

Kallt var det idag då jag kom ut jag frös & det är ju inte så ofta man gör det när man befinner sig i klimakteriet. Men nu kanske det blir lite kyligare än det varit eller kanske bara på morgonen.

Slutar 13 i dag rätt skönt sen ledig i morgon OM jag inte skall jobba extra som jag sagt att jag kan göra om det kris med folk.

Annars en lugn dag & det ser jag fram emot faktiskt.

Önskar er en riktigt skön dag alla fina

Ses