Ett litet

publicerat i

Ett litet liv satt på väggen nu på kvällen när vi var på väg upp och dem är så söta dessa små.

Idag har det varit super varmt ca 30 grader så kan ni tänka er själv kunde inte ens gå i sanden då brändes det under fötterna. Vid 17.30 körde vi från stranden för att dels köpa en sol hatt till mig och en rese vattenkokare. Vill gärna kunna göra en kopp kaffe på morgonen innan maken går upp.

Att bara sitta på balkongen tidigt med en kopp kaffe innan alla andra vaknar är så skönt och rogivande.

Revbenen smärtar ännu lika mkt men har köpt tabletter ikväll på apoteket och hoppas dom hjälpt mig. ...

Ligger i sängen är helt slut idag gick upp innan solen idag, det tar att vara ute så hela dagarna ....men vi har det underbart här...

Ha en god natt & en fin tisdag alla fina 

Ses 

Sunrise

publicerat i

Man tar oftast solnedgången på bild och kanske för att man är oftast vaken då,men se jag är vaken innan solen går upp här idag.

Bjuder på en bild som kanske i te får er att se den på samma sätt som jag & så otroligt vackert ....

Gick upp då jag inte kan sova mer ser några kvinnor vid poolen som skall ut och träna nu innan maten.

Ja jag har ont ännu men skall in på apoteket idag och köpa pain killers vilket jag måste ha då mina ät slut.

Maken skall jag väcka om 30 minuter och det blev sent i går kom hem vid 23.30 sen satt vi vid poolen tog en dricka och skottarna satt där,så det blev många goa skratt.

Önskar er alla fina en underbar måndag 

Ses 

Inte den bästa dagen

publicerat i

I går var nog inte den bästa dagen på ett tag då mamma gjorde sig påmind under hela dagen och tårarna kom då vi låg på stranden....

Man kan ju inte heller själv bestämma när det är jobbigt och när det är mindre jobbigt det bara kommer över mig. Jag vet ju hur mamma mådde när hon var i Grekland och hur lycklig hon var här ....

Musiken stranden maten folket ja allt,men i dag känns det bättre på den fronten. Dock smärtar mina revben och när jag bara rör vid där så gör det ont. När jag ligger är det värsta. Svårt att hosta och vända mig i sängen.

Men det påverkar inte att jag njuter ändå hi hi det skall inget få göra ..idag har vinden lagt sig och det är riktigt skönt. .blir inte lika länge på stranden för vi skall en tur in till stan idag.

Hoppas alla ni fina får en skön söndag 

Ses