Såå varmt ....

publicerat i allmänt;
 
 
Ja vädret var sådär vi hade planerat att köra till Kivik men ändrade oss pga vädret så vi körde ner till Skanör & Falsterbo där byggdes det i sanden och dit körde vi, hittade p plats gick in i skogen där är ju såå mysigt ...
 
Full strand var det oxå så mysigt även om vädret inte var det bästa, mkt folk & kreativitet massa lag som byggde för fullt, när vi kom delades det ut gratis bullar & hönöbullar vi fick 4 pkt ...
 
Efter ha varit nere och gått o tittat gick vi tillbaka, gick in och tittade på lite konst sen ner i Skanörs hamn, sen inom syrran drack kaffe och tog med vårt fikabröd.
 
Sen hemma handlade vi det som fattades för middagen gjorde mat & nu sitter jag i soffan känner en skön trötthet efter dagen. Fixat disken har maken gjort och skönt så det blir lite film eller tv i kväll. I morgon är det jobb för maken.
 
Ha en skön kväll all fina 
 
Kram 

Söndag & sol .....

publicerat i allmänt;
 
Vaknar efter en så där natt magen är lite sådär oxå blev för mkt gott i går hi hi det var inga dåliga räkor T  hade köpt av fiskaren stora stora massa goda ostar vitlöksbröd, kex och smått & gott blev det ...
 
Klockan var nästan midnatt då vi körde hem, vi satt ute hela kvällen  tur att jag hade långbrallor dock klarade jag mig från mygg men dem andra satt & fäktade ha ha ha.
 
Dagen ja hade vi tänkt köra mot Kivik, får se hur det blir med det idag när maken vaknar, får ju passa på att vara ute när vädret är bra :) 
 
Skall förbereda kaffe & sen steka ägg till maken det gillar han på morgonen. Själv äter jag min ryska yogurt med honung över & kaffe så är jag nöjd.
 
Hur ser er söndag ut?
 
Kram 

Insyn

publicerat i allmänt;
 
Ja nya grannar och sitter konstant på balkongen och röker o röker vet inte hur många som bor i den 2an men oavsett så känns det inte bra att gå ut i shorts o linne för dem glor upp på allt man gör. Vi bor en våning upp så man kan se allt & jag vill ha lite privat.
 
Så igår köpte vi plast som man har på rutor satte upp en bit som ni ser och det släpper in ljuset ändå :) så blev det lite privet ändå.
 
En annan granne gjorde likaså innan oss, och då vi har glas parti är det väldigt öppet, vissa bryr sig inte men jag gör så det lilla gör så mkt : ) 
 
Kostade inte mkt heller en hel rulle på biltema 
 
Kram