Återkommer

publicerat i

Klockan är snart 21.00 jag sitter och väntar på 30 grader i februari som börjar om 5 min.

Dottern med barnen åkte hem för en stund sen och efter att jag var där så åkte dem med mig hem.

Varit på lekplats och fikat ätit middag allt har vi hunnit med. Jag är trött & somnar nog tidigt kan jag ana.

En härlig dag även om kylan har gjort sig påmind.

Sov gott & en fin morgon 

Kram ❤ 

Äter du?

publicerat i allmänt;
 
Äter vi vitaminer som vi borde? ja jag gör det faktiskt men började för kanske 2 år sedan & nu då jag skulle opereras så frågade ssk hur jag kunde ha så bra blodvärde.
 
Sen mår jag mkt bättre oxå min värk är mindre ang min artros då & nu i förra veckan började jag äta nypon tabletter, resultat ja det tar ett tag innan man märker förändring.
 
Här är det 2 nypon & 2 st kvinnans val som inehåller saker man bör tillgodose vid 50+ och som bor i norden, sen äter jag omega3 oxå vilket hjälper mig oxå i min artros smärta.
 
Äter inte heller fisk 3 gånger i veckan så jag tillgodoser med dessa då. Idag blir det soppa med räkor i, skönt med enkel mat efter helgens mat & dryck.
 
Äter du tillskott av vitaminer?
 
Kram 

Härligt att se

publicerat i allmänt;
 
 
Vaknar innan 08.00 tänkte på att det var utlovat soligt idag & då blir man ju glad. Kan dock inte ana om det är sol ute eller inte. Väljer ändå att stiga upp & sitter här nu med mitt kaffe och tv4.
 
Blir inte sittande så länge vid datorn i dag för jag skall ta tag i min träning och få in minst 3 ggr i veckan nu första veckan. För att jag inte varit på gymet är för min korsett och det blir svettigt.
 
Ute har det varit kallt & lite för kallt vilket jag känt av i mina leder. Men jag klär på mig & skall ut idag. Kan inte titta ut för det är is eller imma på alla fönster.
 
Skall träffa en dotter sen i dag och vi skall oxå ut & gå i det fina vädret. Maken är inne extra idag igen, ja så kan det bli när man har brist på folk på sin arbetsplats.
 
Vad hittar ni på denna måndag?
 
Kram