Att göra inget alls...

publicerat i

Att slippa göra något ja man kan slippa göra annat än att just det man vill ...jag började 06.45 och skulle sluta 13.15 idag ....

Men 2 är sjuka som skulle jobba kväll o helg så synd om kollegan så vi 2 som är lediga tar lite extra, pga snart semester och goa pengar.

Kör fram till 18.30 sen blir det fredagsmys och ledig i morgon sen hel extra dag på söndag från 6.45 till 20.30.

Ja mkt men jobbar med en duktig kollega så det flyter på rätt bra. Även samordnaren rycket in då vikarier saknas.

Blir ju lite av det oxå, sitter nu och har rast kopplar av lite behövs mellan varven.Gårdagen hade vi besök av svågern som kom en stund för han skulle flyga hem igen i dag till Aten.

Hade det jätte trevligt han har inte varit hos oss förr inte heller i Malmö. Han tyckte om staden.

Nu skall jag vila ögonen så vill jag passa på att önska er alla fika en ljuvlig fredag.

Ses

Hamn promenad

publicerat i allmänt;
 
 
Nu är jag så otroligt trött kroppen orkar inte mer snart, jag känner mig just nu som en trasa som går sönder bit för bit ...
 
Jobbet har blivit tyngre, men lika få som jobbar 2 st då och övervägande har börjat komma tillbaka från sin semester, medan jag räknar ner mina kvarstående arbetsdagar.
 
Har jobbat 6.45 till 15.30 och då går det i ett undantag rasten som man har, dödsfall har inträffat och alla mina känslor o tankar kom tillbaka sen mamma lämnade oss.
 
Bröt ihopa och bara grät,, det var tungt & känsligt för mig, knappt kunnat sova i natt ca 4 timmar vilket inte jag klarar mig på. 
 
Men lediga tillsammans i helgen och det skall bli skönt & behövligt. Har nyss gått en lång promenad i hamnen efter vi ätit och nu blir det lite soffhäng.
 
2 tidiga mornar kvar tills jag får en sovmorgon ja den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge *s*
 
*gäsp*
 
Ha en mysig kväll alla fina
 
Ses 
 
 
 
 

Shopping på rea

publicerat i allmänt;
 
 
 
Var ute för att köpa ett par gympa skor till maken som han kan ha på jobbet då han som jag går väldigt mkt är det super viktigt vad man har på fötterna.
 
Men vi var sen en sväng på mobilia & flash där jag hittade detta linne i lin och den baby rosa toppen oxå i lin, super skönt båda plaggen för 275kr som hittat all rea 50% på.
 
Den reans gillas, mycket folk var där men klart lönen är kommen och regn så vad passar bättre än att shoppa? 
 
Fika hoppade vi då vi är hembjudna till en kollega som vi inte träffat på länge så till dottern blev det inget då hon är dålig. 
 
mat på g nu köpte en grillad kyckling så har vi rotfruktsgratäng i ugnen, har inte smakat det förr men det ser super gott ut, körsbärstomater & feta till det mums...
 
Sen åker vi i väg vid 19.00 blir ju inte super sent då jag skall jobba 6.45 i morgon ...
 
Hittar ni på med?
 
Ses