Pyjamas & Champagne

publicerat i allmänt;
 
 
Sitter i soffan med datorn i knät & känner ett lugn jag har satt på ugnen och tagit fram det som skall fixs snart & har gjort kryddsmör att lägga på oxfilen när den skall ätas.
 
Har doppat jordgubbar i choklad och dukat upp här hemma vid bordet. Jag har skrivit i min rosa bok sista dagen av året ...jag har pyjamas & kommer fortsätta med det :) för att jag vill!
 
Det haglar GOTT NYTT ÅR överallt, jag har ont i armen av allt klickande ha ha, diskmaskinen är full, och den är den enda som blir det i denna familjen i dag alla fall. Lite vin eller cider o champagne 00.00 
 
Maken skall ju upp i ottan i morgon men så är det med jobb som inte stänger, aja vi skall ha det mysigt ändå. Blir bingolotta 20.00 sen film kanske fram till midnatt :) 
 
Mys på & gott slut & ett gott nytt år 
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott slut & ett bättre gott nytt 2017

publicerat i allmänt;
 
 
 
ÖNSKAR ER ALLA ETT GOTT SLUT & ETT ÄNNU BÄTTRE GOTT NYTT ÅR 2017 
 
Hoppas det blir ett toppen slut för er alla & att ni får uppleva allt ni vill & alla förändringar som ni kanske vill ha men tänk på att inget görs av sig själv, man kan  inte ändra andra man kan bara ändra på sig själv.
 
Ta hand om er alla 
 
Bamse kram <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen ...

publicerat i allmänt;
 
Sista dagen på året och det  känns ok för min del, såg på tv vad folk önskar sig av det kommande året, folk tror nog att allt bra kommer som ett brev på posten *s* men man måste ju själv ändra på saker & ting för att en förändring skall ske i ens liv.
 
Jag har köpt ett block som jag skall skriva i och saker jag gärna vill ändra på och saker jag vill börja med, lite av vad som händer om dagarna oxå, mycket är för mitt nuvarande tillstånd som utbränd måste kunna bli bättre.
 
Jag vill vara den jag annars är jag vill känna glädje att gå till jobbet osv så jag skall skriva saker här & det känns bra för min del. Önskar inte min värsta fiende att känna som jag gör, förr trodde jag inte på ordet utbränd men man vet inte vad det är från man själv gått på det ..
 
Men jag blickar fram jag fortsätter att vara en livsbejakare <3 jag kämpar på jag vill jag kan jag skall :) nu skall jag dricka mitt kaffe sen skall jag handla & senare hämta maten ...
 
 
Hur ser din dag ut? 
 
Kram