Kväll ...

publicerat i allmänt;
 
Då var det redan kväll var blev denna dagen av? oj så fort det gick just ätit tänt upp med ljus även i lyktan på balkongen ..vi har ätit tacos och det var mums 
 
Vi har varit i Ystad gått runt sen en fika i staden, såg detta blomm fält på väg hem och var tvungen att ta en bild bara, maken min stannade med glädje så jag tog bilden.
 
Nu blir det bara mys och film jag känner att jag behöver vila inte göra något alls. Så kommer det bli i morgon oxå för jag har sedan 4 dagar med mkt jobb framför mig. Men nu skall jag njuta av helgen he he 
 
Hur har du det?
 
Kram 

Grå ullkappa

publicerat i allmänt;
I går mötte  maken mig efter jag slutat så gick vi en sväng på stan gick inom på hm på gustav. Hittade denna snygga grå uppkappa som är ofodrad och utan knäppning men super fin att ha nu i höst.
 
Passade mig perfekt så den följde med hem, även 3 tröjor fick åka med hem inlägg kommer sen tog vi en kaffelatte på cafè gustav.
 
Satt ute och det var mysigt lagom värme sen hem och handlade & fredagsmys. Kul när man hittar plagg man verkligen gillar .....
 
Kram 

Min efterlängtade ..

publicerat i allmänt;
 
Min verkligen efterlängtade lediga dag & helg kan jag lova, nya rutiner o folk som slutar ja det är mkt som händer på jobbet just nu & jag är trött i kroppen på riktigt.
 
Men nu är jag ledig & det är såå skönt maken oxå hans sista sen börjar han att jobba sitt eget på måndag, vi kommer få sov gäster he he från måndag till söndag nästa vecka.
 
En dotter & 2 små barnbarn men det blir mysigt dock en aning trångt i vår 2a på 56kvm men så är det och får göra det bästa av det ..
 
Idag skall vi nog ut och köra lite ta en fika ute, men ännu är det morgon så kaffet, bloggen, morgon tv och sydsvenskan ..
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram