Hon vägrade ...

publicerat i allmänt;
 
När vi var på Kreta så fanns det en toa på vägen då vi gick för att äta lunch först tyckte jag nja men sen so what jag behöver ki...a så näden har ingen lag.
 
Faktiskt bättre att stå då jag ändå gör det på en vanlig toa men min syrra vägrade att gå in här. Ja är man ute och reser så kan det bli så där ..
 
Jag tar det som det är så länge jag kan stänga dörren om mig :) man har ju skor på sig liksom.
 
Vad hade du gjort om nöden kallade?
 
Kram 

Närbild...

publicerat i allmänt;
 
När jag är utomland eller oavsett när jag har kameran med mig så tar jag en himla massa bilder för man vet aldrig hur dom blir , då gör jag så sen väljer jag ut bilder hemma.
 
 
Som med denna jag satt i bilen och skulle få en närbild jag bara klickar av det kan bli en massa bilder på samma men bara några få som blir bra.
 
Jag kanske inte använder min kamera som jag borde, då det ibland är bökigt att dra med den, mobilen har jag alltid med så det blir ofta bilder med den.
 
Visst är hen söt?
 
Hur gör du på semestern? mobil eller kamera?
 
Kram 
 
 
 

Jag i det blååååå

publicerat i allmänt;
 
En bild från Kreta bakgrunden av det blåååå är så underbar den värme man kände just då man stod där är ju så underbart härlig.
 
I dag är det måndag och ledig dag vilket är behövligt känner jag, har inte tänkt göra sådär värst mycket utan mest njuta av dagen med maken.
 
Sitter och kollar resa i maj/juni till svärmor för jag fick ok av chefen att boka så det gör det hela enklare ju. Njuter av mitt kaffe och tänker ut present till älskade maken som har sin födelsedag i veckan.
 
Hur ser din måndag ut?
 
Kram