Helt lagom

publicerat i allmänt;
 
Just kommit hem från jobbet, satt på bussen och kände hur jag ville somna, jag var uppe efter 06.00 fixade mig och tog bussen till jobbet.
 
Klockan 11.00 bytte jag om och åkte hem, på bussen kopplar jag av, och det märktes idag fick anstränga mig för att inte somna till. Även om 4 timmar är alldeles lagom*
 
Väl hemma ringde jag syrran flabbade lite, åt frukost samtidigt, så klart ringer det alltid på andra linjen men dem fick vänta.
 
Nu skall jag ta mig en lite nap så jag orkar vara uppe till 23 alla fall. Tror inte det med tanke på att vi ändrar tiden i natt.
 
Hur ser din lördag ut?
 
Kram 
 

Premiär ...

publicerat i allmänt;
Då var det dax igen för en ny säsong av let`s dance och det är roligt att titta om man ändå är hemma.Inget jag saknar om jag skall göra något annat.
 
Är ju jobb tidigt i morgon 07.00 så kan inte vara uppe för länge för då orkar jag inte upp, skall ta bussen 06.36.
 
Men inte så länge utan går hem igen 11.00 sen har jag hela dagen på mig att göra vad jag vill. Kanske skall med dottern o minsta barnbarnen på tivoli beror på hur väder o trött jag är ..
 
Ska du se let`s dance i kväll?
 
Kram 

GREKISK ...

publicerat i allmänt;
 
 
Ja då kör vi på den större storleken, så alla kan läsa :) i går när jag var pedikyr så såg jag att det öppnat en grekisk kolgrillsbar inne på centrat.
 
Lät lockande och berättade för maken, som så klart blev sugen på det..så dit får vi ta oss en dag/ kväll.
 
Vi har varit ute & köpt påsk ägg till barnbarnen, ja det blir godis i år dock i lagom mängd, själv hoppas jag att få ett litet med marsipan ägg mums*
 
Nu skall vi snart käka pizza och det skall bli super gott då jag håller igen hela veckan, för visst är det så.
 
Kaffe och croissant  blev det innan idag ja, jag älskar ju croisanter borde nog åka till Frankrike och äta dom som finns där, jo då det finns med på vår bocket list.
 
Vad skall du äta för gott i kväll? kanske se let`s dance?
 
Kram