Stenar

publicerat i

Ja jag har ju jobbat ikväll och det har gått i ett inte hunnit med annat och kom hem sent o snart dax att sova upp 07.00 i morgon. Stenar ja jag hade ju inte så mkt att pyssla med på stranden på Evia ..
Så jag samlade stenar och gjorde dom till ett minne från Evia, för jag tycker det är roligt att göra något har inte ro att bara ligga hela tiden. 

Ja man är ju trött efter jobb när man haft ledigt hi hi 

Ha en fin kväll & en fin onsdag 

Kram❤

Fick av svärmor

publicerat i Smycken, allmänt;
 
 
Jag älskar kors & innan vi åkte hem från svärmor så gav hon mig detta fina kors i rostfritt stål som hon hade i sina gömmer. Jag blev super glad och det såg hon oxå och då är det roligt att ge bort saker ...
 
Har faktiskt inte köpt något alls på semestern för där fanns inte heller saker att köpa mer än sprit och godis eller knappt godis heller. Men inget turist ställe så då blir det ju så .
 
Men fick även 2 gamla saker från hennes granne som är bästa vän med min svåger som symboliserar Grekland. Skall visa er sedan och han sa att jag skulle vara rädd om dom då dom är väldigt gamla.
 
Njut av dagen den kommer inte igen
 
Kram 
 

Hem ljuva hem

publicerat i allmänt;
 
 
Då var det slut på semestern för denna gången & nu är vi hemma vilket jag tvekade på i går, varför? ja det får bli i ett annat inlägg senare ...skönt att sova hemma o vi kom hem till ett underbart väder i går med värme o sol.
 
I dag är det jobb på agendan kl 13.30 så det är ok efter ha kommit hem på kvällen så var det bättre att ha kvällen idag. Har en lång vecka framför mig, hela helgen o måndag. Men nu blickar vi framåt till nästa resa.
 
Skall ta på mig träningskläder & gå ut på en pw det känner jag att jag vill göra efter 10 dagars vilande. Även om regnet duggar så är det varmt ute & det är helt ok.
 
Tack för alla era fina kommentarer under min resa även om jag inte kunnat titta in till er som jag gör här hemma. NU skall jag iväg & njuta av att få röra på mig.
 
Ha en toppen dag 
 
Kram