Premiär

publicerat i Allmänt;
 
 
Premiär i kväll klockan 20.00 och så snart dansar dom in i studion alla som skall deltaga i årets let`s dance 2014.
 
Det skall vi se så klart, trevligt tycker vi & efter en god pizza är magen mätt & ett glas rött skall sitta gott nu, tänt upp med ljus & bara ha det skönt i soffan. 
 
Vet inte alla som skall medverka i år men en del har man ju hört om, så det blir säkert bra ....sen kommer vi väl att se nån film ....
 
Åh va ljuvligt att bara få vara inga måsten inga tider att passa bara njuta av att vara ledig & gosa med min älskling! 
 
Skall ni titta på let`s dance i kväll?
 
Ses

Blev inte som man tänkt sig alltid

publicerat i Allmänt;
 
Ett gott vin detta men jag hade ju planerat att ta ett bad & ett glas rött när jag kom hem från jobbet i dag. Hade tänkt ta 1 timme komp vilket inte blev av, då vi fick att göra sista timmen.
 
Men jag kom i från 10 min senare & det är inget ovanligt alls, för att vara mig. Gick hem & lyssnade på musik, kroppen var trött så när jag kom hem bytte jag ut allt som jag tänkt mot en vilo stund.
 
Det känns bra att jag gjorde det & nu sitter jag här piggare än jag hade varit annars, skall möta upp mannen & vi skall handla lite men han jobbar till 18.00 så det finns lite tid till.
 
Fredagsmys japp det blir det i dag, har bytt på sängen & det är så mysigt att sen krypa ner i det när det är dax att sova, tvättmaskiner gå för fullt lika bra det.
 
Tänkte boka sittplatser för bio på söndag kanske, skall se om det finns bra platser kvar .....hittade 2 böcker på bokrean, som jag skall visa sedan.
 
Hur ser er fredag ut?
 
Ses

Opa opa städa

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Nu är det dax att städa här hemma jag har suttit vid datorn ett tag och nu känner jag att jag måste sätta i gång och städa innan jag skall i väg till jobbet.
 
Torsdagar är städ dag oftast, särskilt då man är ledig i helgen och vill ha det rent & skönt hemma i morgon när jag kommer hem från jobbet ...
 
Kunna lägga sig i ett bad & ta ett glas rött sätta på en bra cd skiva och bara njuta av att helgen består av ledighet & kvalitets tid med maken min.
 
Skall sätta på min skiva vi fick av han som levererade mat då vi gifte oss som heter antiq väljer sina Grekiska favoriter. Jag älskar grekisk musik & på hög nivå är ljuvligt.
 
Känslorna skenar i väg & påminner mig om att det bara är 2,5 månad kvar till första resan & avkopplingen.Glädje när man städar är ju perfekt, jobb kl 13.00 så jag får hålla ett lagom tempo.
 
Hur gör ni när ni städar?
 
Ses