Skyddsängel

publicerat i Allmänt;
  
 
En skyddsängel hoppas jag vakar över honom men jag vet att det inte kommer att hjälpa, att känslorna som jag fick då min pappa gick bort skulle infinna sig på ett konstigt sätt trodde jag inte ...
 
Min älskade farbror ligger på intensiven just nu & timmarna är räknade, att gå med en smärta inom sig som gör så ont, så orättvist, han är inte ens gammal skulle ha många många år tillsammans med sin fru.
 
Smärtan av någon anhörig skall lämna in är oundviklig under livets gång, men man hoppas kanske att slippa den men så enkelt är det inte ...
 
Tårarna har fallit & jag går med en klump i magen om att min mobil skall ringa och berätta, berätta just det jag inte vill höra.....men som kommer att komma oavsett.
 
En älskad farbror även om vi inte träffats så mycket sista åren så är det han jag varit hos som liten & han som jag träffat mest & mest lik pappa, han som alltid var glad av att se mig ...
 
Jag fortsätter att bära dom olustiga känslorna om när det sker , när han lämnar oss & mina tårar rinner nerför mina kinder igen.
 
Ni som har mist någon anhörig vet själv hur det känns.
 
Ha en fin dag alla goa
 
Ses
 
 

Filmtips..

publicerat i Allmänt;
  
 

Den erfarna piloten Whip Whitaker lyckas mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften, och därmed räddar livet på nästan alla passagerare. Efter kraschen hyllas Whip som en hjälte, men ju mer man får veta om olyckan - desto fler frågor uppstår om vad som egentligen hände på planet?

 

Ja denna såg vi igår &  den kan jag rekomendera jag gillar honom annars oxå, han har gjort många super bra filmer & denna är ju inte sämre ....hade Sverige premiär i fredags på bio.

 

En lång film hela 2 timmar & 17 min men det känns inte .....

Ja dagen har gått snabbt som den alltid gör när man är ledig ju, men vi har hunnit en del ändå, varit på ikea köpt en taklampa, varit & beställt en tårta ute i mkt god tid japp.

 

Åt middag på ikea oxå lika bra & gott var det, en sväng på zizzi köpte mig 3 tunikor i svart, orange, olivgrönt och helt underbart svala & sköna att ha både nu & sen ...

 

Ikväll är det ****Mia på Grötö***** så det skall vi kolla på sen blir det film för imorgon jobbar jag kväll wiiii....ja så lycklig är jag då.

 

Ja nu får vi se om lampan kommer upp idag eller en annan dag kanske, det vet man aldrig.

 

Ha en go kväll å kram på er alla goa ..

 

Ses

Hotell runda

publicerat i Allmänt;
 
 
Ledig dag igår & så även denna dagen så skönt, och igår var vi på hotell runda, ja inte för att vi sov på dom olka *S* nej vi skulle boka en natt då jag fyller år och vi ville veta vilken vi skulle välja ...
 
Blev på hotell  Myfair  hotell i Malmö ett 4 stjärnigt hotell med jacuzzi bla och ett välbesökt hotell av en del kändisar & det jag fastnade för var att det fanns just jacuzzi där för det är man inte bortskämd med eftersom vi inte har det hemma.
 
Så här fint var det i foajen så det skall bli mysigt faktiskt, men nu åker vi först iväg en natt den 7 feb för att ha lite miljöombyte och även där har vi jacuzzi så det blir mycket bad nu.
 
En sovmorgon till ja vi sov till 10.30 men kanske var vi oxå uppe till sent igår & vi var & såg en super bra film...
 
Idag blir det nog en tur till IKEA vi har lite funderingar på en taklampa i sovrummet, så vi får se hur det blir men det lutar åt en som jag gärna vill ha & mannen gillar den oxå det vet jag ...
 
Vad skall ni hitta på idag?
 
Ses