Tack för detta året

publicerat i Allmänt;
 
Nu är det dax att lämna det gamla bakom oss, allt som varit bra under året tar man så klart med sig, men allt som inte varit så bra kan man lämna bakom sig & inte släpa med sig in i det nya.
 
Nu kommer tiden då flest vill ändra på något och ger nyårslöfte som man håller eller håller en kort tid, just att börja träna är väl rätt vanligt, antalet nya besökare ökar radikalt på gymmen just nu vid skiftet.
 
Men sen i feb månad börjar det oftast att ebba ut igen, då var det inte så kul längre, men så kommer  det nog alltid att vara, lägger man ett löfte så kanske man skall försöka hålla det .....
 
För sin egen skull och ingens annans då, jag har väl inget så , men skall fortsätta som jag gör nu, men kanske att börja att säga till när saker inte är ok & inte låta någon uppföra sig hur som utan att jag säger till.
 
Det skall jag bli bättre på, var på ikea i går hittade spegel & en ny ljusbrick...sen fixade min dotters kille så vår dikmaskin kopplades in. 
 
Jobb i dag till 21.45 sen hem & fira in nya året med maken han är ledig så han fixar något enkelt & gott till jag kommer hem. Chamagne kl 00.00 skall drickas så klart ....skåla in nya året är ju härligt ......
 
                   
 
 
Tack för alla era härliga kommentarer under året & alla läsare för att ni läser min blogg oavsett om ni skriver eller inte, men visst är det kul när någon skriver ta hand om er alla så ses vi igen 2014 :) 
 
Ses

Äntligen slut

publicerat i Allmänt;
                                  
 
 
Äntligen var denna jobb helgen slut & rätt skönt när den är det, hade det rätt mysigt när jag kom hem i går kväll vid 20.45 tog en kall pepsi max fixade mig & la mig under värmefilten i soffan..
 
Hälsoresan visades på tv4  med Lasse Åbeberg, ja man har ju sett dom alla men det var et tag sedan, så jag tända ljus & kunde precis bara koppla av.
 
Sovit gott & i dag är det ledighet som gäller, har en del att fixa, skall handla en spegel till hallen, fixa det sista i lägenheten, och lite annat smått & gott. 
 
En ny kaffekokare skall oxå letas upp för den vi har är på G att lägga av tror jag ....vill gärna ha en likadan men det ser dåligt ut, men jag får leta annars blir det  en ny modell, trist när man trivs med den man har.
 
Ja jobb i morgon kväll men skall ju fira in nya året med maken som är ledig & skall fixa lite lätt att äta när jag kommer hem, vid 22.00 ....för även nyårsdagen 07.30 är det dax för jobb.
 
Hur skall ni fira nyårsafton?
 
Ses                     Ps// bilderna är från västra hamnen ....

Värmefilten

publicerat i Allmänt;
 • Jumpsuit
   
  Mysis som jag skrev om att jag ville ha så hittade jag denna i halens katalog och ett bra pris 299kr och den klickade jag hem i går så jag hoppas att den är varm och go.
   
   
  Nu har jag kommit hem från min första del jobb & skall tillbaka 16.00 men innan dess skall jag krypa ner under värmefilten & kolla sex and the city från boxen med avsnitt.
   
  När jag kom hem så spacklade jag hålen i väggarna och målade för så nu är det fint igen, så slipper man göra det i morgon när man är ledig, då är det annat som skall göras.
   
  Hände en liten olycka på jobbet idag när jag skulle dra ut en kundvagn som vi har till diverse så skulle jag backa ut ur hissen och då hade det blivit en nivåskillnad på ca 30 cm och jag kom ner med ena foten.
   
  Höll på att ramla men kom snett och ryggen fick sig en törn på riktigt,känns inte så bra då jag redan innan hade ont. Skall skriva ett tillbud på det, så får det inte vara ....
   
  Ha det gott alla goa & tack för era fina kommentarer, kikar in till er imon nu måste jag vila :)
   
  Ses