Shots glas ..

publicerat i allmänt;
 
Jag har ju sen 1 vecka börjat att dricka hälso shots på morgonen och hade bara *fin glas, vilket inte känns så där skoj att dricka ur.
 
Hittade dessa 3 glas som jag tyckte var bättre så nu står dom i skåpet och det ena använder jag för mina morgon shots dom är rätt coola.
 
Kram 

Sol söndag

publicerat i allmänt;
 
 
 
Söndag klockan är 11.00 och jag rusar upp ur sängen jag vet att jag legat alldeles för länge idag, dagen rullar på i sin egen takt och jag vill allt ha ut något av den oxå.
 
Kommer ut i vardagsrummet & ser när jag drar bort lamellerna att solen är på besök, inte allt för ofta man ser den. Hoppas hinna med en promenad innan den försvinner.
 
För det är i eftermiddag som jag skall i väg några timmar. Sen kommer veckan igen med jobb för maken och mindre tid för oss.
 
Nu skall jag njuta av mitt kaffe som är nygjort & hett.
 
Hur ser din söndag ut?
 
Kram 

Fixar själv ..

publicerat i allmänt;
 
Hade i går lite egentid för att fixa mina naglar, slipade fötter & nagelband, smorde lackade tår med franskmanikyr blev fint. Sen lackade jag mina naglar på händerna i mjölkat lack.
 
Älskar min maskin som jag har haft så mkt nytta av sen går jag 2 ggr om året till salong fixar mina händer & fötter och det blir inför semestern.
 
Jag har alltid gillat att sitta och fixa med mina naglar & fötter ...
 
Har du ofta egentid?
 
Kram