Ett gott slut

publicerat i Allmänt;
 
 
Ett nytt år är på väg in och allt det som hänt och då både bra och mindre bra saker kan man kanske lägga bakom sig och se fram, nya saker skall hända vi kan påverka en del men inte allt som sker.
 
Här sitter jag nyduschad tända ljus och en tecknad film håller liv i tvn mysisarna är på och kylan sitter i mig ännu, händerna är kalla, och maken är på jobbet strax tackade ja till ett 13 timmars natt pass. Gör inget, för firar är länge sedan vi gjorde.
 
Men visst hade det varit mysigt att äta gott och skåla in nya året, men det gör vi på fredag kväll istället. Jag skall bara mysa äta en laxbakelse och ta det lugnt. Bussen går 06.10 i morgon bitti.
 
Har ju då 14 timmars dag framför mig för jag tog ett extra pass för min kollega som ville vara ledig. Ja lång dag men det går med lite vilja och börjar året med positiva tankar så följer allt annat efter.
 
Köpte en tidning oxå som jag skall läsa i sängen sen så jag kan ju inte klaga för detta räcker långt för mig ....
 
ÖNSKAR ER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR & TA HAND OM ER OCH VAR RÄDDA OM VARANDRA ...
 
Ses 
 
 
 
 

Happy new year

publicerat i Allmänt;
 
Denna fina lykta fick vi av dottern en söt liten gest för vi var där i kväll en sväng och lämnade julklapparna till barnbarnen som blev glada särskilt äldsta tösen Flisan som fick en surf platta, som hon önskat sig men inte fått ....
 
Härligt när man ser glädjen så, det värmer i hjärtat. Dagen har gått snabbt i dag och ändrade    planer för i morgon, hade tänkt mysa hemma då jag jobbar dubbelpass 1/1 men det blev ändrat då maken skall in och jobba ...
 
Natt extra för den som satt hade sjukat sig i dag jag måste ändå lägga mig i tid så det är ett beslut vi gjort tillsammans. Skall bara ta det lugnt & kanske se film eller tv om det erbjuds något bra.
 
Hänger kanske lite på bloggen eller surfar runt lite, kan vara rätt skönt ...
 
Ha en go kväll alla fina 
 
Ses 
 
 
 

En räkmacka

publicerat i Allmänt;
 
 
Ja dagen har rullat på och jag har varit på fotorunda blev några bilder som jag blev nöjd med, pedikyr som verkligen behövdes, så som dom fötterna springer,  tvättat, gjort tacopaj.
 
Åkte för att köpa en DKNY klocka till mig då jag lämnade den som jag fick i julklapp så valde jag den jag köpte i dag i stället. Fick en fin spegel på köpet som jag skall ha i min väska.
 
Kom till syrran & hennes man nere i skanör och där var det dukat med räkmackor, sen kaffe & kaka, och vi skulle bara ta en fika men vi åt lite innan vi åkte dit ....men den slank ner i magen ändå...
 
Kom hem för 1 timme sedan och har förberett inför morgondagen som börjar redan 06.45, och fram till 14.15 sen är det hem och skall till barnbarnen och lämna deras julklappar som ligger kvar här hemma.
 
Ja det händer inte så där jätte mycket, kylan kryper sig in på skinnet och jag hade tights under jeansen annars blir det för kallt ....
 
Ha en bra kväll alla fina 
 
Ses