Värme & stor stad

publicerat i Allmänt, Resa;
 
 
 
Vi har ju pratat om 1 vecka i maj nästa åroch då prova Kreta i stället,  som vi gjorde i år och sen blir det stående Naxos tror jag i augusti 2015 oxå. Men 2016 fyller maken 50 och jag har frågat var han skulle vilja åka.
 
Vi hade på tapeten innan att åka till Mexiko men inget bestämt alls, men i dag frågade jag mannen var han helst ville åka & då blev det NY ....jag kan ju inte neka till att jag oxå vill dit så klart.
 
Men det är tid kvar så det vet man aldrig & sen nästa år skall mannens jobb stängas för renovering och personalen vet ännu inte var dom skall bli placerade. Men oavsett så blir det resa till hans 50 årsdag.
 
Kreta vill jag se sen har mannen sin morbror där & dom ses ju aldrig, så det hade varit  skoj, men jag vill ha sandstrand, och inte för mycket liv. Finns ju an massa platser att välja på men det finns tid ännu.
 
Har ni något tips om Kreta tar jag gärna emot det, nära till hav & kanske väljer jag ett vuxen hotell igen, det var ju rätt skönt måste jag erkänna.
 
Just fikat & skall bara slappa tills det är dax att åka tillbaka till jobbet igen, en dusch innan sen på det 16.00 till 20.30. Det är rätt skönt då vi är 3 st och jobbet går som en dans nästan. Känner inte alls stress som man gjorde förr.
 
Önskar er en skön lördag alla fina ...
 
Ses :) 
 
 

Baby lips

publicerat i Allmänt, Smink;
 
 
Mjuka läppar får man om man inte redan har det, köpte dessa omtalade cerat med lite färg på ica maxi nu för 29kr/st blev 3 st och nu använder jag bara dessa, en skön konsistens.
 
Billigat & bra med andra ord, jobb i dag och kom hem efter 20.30 efter en lång dag med allt möjligt från fika till modevisning för dom som ville. Fötterna har värkt, men jag har försökt att tänka på annat.
 
Sitter och strö tittar på tv och snart är det dax för kvälls läsning innan jag skall sova & har den förb...e d turen i morgon, men skall hem där mellan på 4 timmars rast. Då mannen är ledig så hämtar han mig.
 
Helgen går åt till jobb bara så inte så mycket mer, kanske hinna med att sitta i solen i morgon på balkongen. Lite fika & umgås med mannen sen får jag ta bussen hem för mannen skall in på ett extra pass.
 
Men det är lugnt jag sitter uppe lite när jag kommer hem, sen blir det att läsa ut boken jag började med på semestern, det har jag bestämt mig för, den är bra så jag vill avsluta den.
 
Skall kolla runt lite på nätet spana in ett resmål för nästa vår & jag tycker det är så roligt.
 
Önskar er alla goa en skön fortsatt kväll 
 
Ses :) 

Fredag & sol

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Jag tycker att getter är så grekiskt jag vet inte varför men så känner jag, och kameran har en del bilder på getter som jag tagit när vi varit ute och gått. Dom är så söta och roliga och dom små är ju socker söta.
 
Jag har sovit till 09.00 och sen suttit i telefon med ikea och samsung så nu får jag se om jag kom någonstans med samtalen. I bland gör man och ibland inte, men ikea tror jag nog att jag får rätt. Vi köpte ju en soffa i nov ...
 
Som nu redan har tappat färg där man sitter och blivit knopprig och det är ju inte ok efter så kort tid, med tanke på att vi jobbar som vi gör & sitter inte så mkt. Sen står det att det är slitstark och tåligt.
 
Men jag vill gärna ha ett tillgodokvitto så köper vi en ny soffa vill inte ha en samma igen då, men skall ta bilder osv sen får vi se då. Ang samsung så köpte jag en ny ju i slutet av april och efter 3 dag blev den varm så jag fick lämna in den. mina nr försvann eller en del av dom.
 
Dom hade lovat att höra av sig innan så man kunde få tillbaka nr men det gjordes inte, så därav blir jag ledsen för jag har nr som jag inte kan få tag i nu ...bara att hoppas att dom hör av sig själv för jag lär ju inte kunna göra det.
 
Snart jobb 12.00 till 20.30 mindre skoj men så är det och hela helgen, men det går väl an :) ....nu skall jag fixa gröt & äta sen dusch och i väg till jobbet. Så det blir inte så mycke ledigt för mig i helgen alls.
 
Vad skall ni hitta på i dag?
 
Ses :)