Hallon & lakrits

publicerat i

Mmm det låter gott i mina öron och vi skall öppna den en dag men inte idag.

Gillar glögg och lussebullar så mumsigt även om det inte är lchf så äter jag det.

Dagen har varit bra åkte till yngsta och har haft buskul med dem små. Dansat och läst bok. Fikat jag köpte med lussebullar dottern hade bakat körleksmums. ..

Sen kom maken hem & vi har ätit och nu tittar jag på Plura sen kanske en film. Idag kom mina fina lo-ika byxor super snygga (för mig alla fall) sköna oxå....

Skön kväll alla fina 

Ses ❤ 

OJ oj

publicerat i allmänt;
 
 
Oj oj jag steg ur sängen 10.15 det vet jag inte när det hände sist, visst har jag vaknat av o till men somnat direkt igen. Efter gårdagens sömn så var det behövligt tog en pilla för att slappna av & inte känna smärta.
 
Tittade på klockan och tänkte nej du upp och hoppa nu även om jag inte har något inbokat så kan jag inte ligga hela dagen, kan o kan men vill inte.
 
Snart skall jag ner på gymmet och köra lite sen inget planerat, vila och ta det lugnt som läkaren sa till mig, det är viktigt att just vila armen.
 
Vädret har jag inte hört i natt men kan se nu att det ännu blåser en del, men inte mer än att man kan gå ut. Havet har gäss och då vet man att det är blåsigt.
 
Vad skall ni hitta på idag?
 
Ses 
 
 
 
 

Fy va ruggigt ....

publicerat i

Vi sitter i vardagsrummet har nyss tittat på BRON och så spännande det var, såg bilder från grannlandet och det var inte muntert.

Blåsten har ökat och maken fick sätta allt på balkongen in mot väggen för det är ruggigt att göra hur vinden tar tag i sakerna. Har ju hänt förr här i huset att glas från balkongen lossnat då det varit storm här.

Bara att hoppas att det inte blir för jäkligt här, och att inget går sönder eller rasar ner heller.

Skön kväll & sov gott när det är dax 

Ses ❤