Välkommen

publicerat i Allmänt;


1 september i dag & det var den sista augusti när jag la mig i sängen,men har varit ute hela dagen vi har åkt med moppen.

Badat i små vikar &fikat ute haft en underbar dag på alla sätt. Körde in i stan i kväll shoppade ett par birkisar typ, super sköna och runt en 100 lapp.

Fått en hel del sol i ryggen då jag sitter bak på ju,hi hi ....hörde det fruktansvärda regnet i Malmö, kan knappt tro att det är sant.

Ha en bra start på nya månaden alla goa

Ses

Lördag

publicerat i Allmänt;


Hemma från stranden &det har blåst en del i dag men det har bara varit skönt, läser som tusan gör jag nu & en bok av tre är klar....

Trilogin femtio nyanser är det jag läser dom har jag haft ett bra tag men inte börjat läsa. Jag gillar ju att läsa på semestern. Läste den i ett streck nästan och nu är jag på 2 an.

Mycket sex men ändå så kan man inte sluta för man vill ju hela tiden veta vad som komma skall. Skall fixa naglarna lite nu dom är inte så roliga efter 1 veckas bad och sol.

Bokat bord på vår favorit i kväll och har nyss druckit en kopp te på balkongen men ni ser ju utsikten.

Börjar att känna det bättre med både hals och snuvan,dock ej helt men bättre.

Hoppas ni får en skön lördag alla fina ...


Ses

En kvar

publicerat i Allmänt;


Sitter som jag oftast gör & bloggar i sängen när maken sover & det låter ju en del *s* nu har även han blivit lite förkyld men inget att göra åt.

Gårdagen var mysig vi var på vår favorit taverna la trattoria dem har god mat &är super trevliga alla där så man känner sig så välkommen. ..

Lagom stort &det gör det hela lite mer personligt. Ja i dag är det lördag och 1 vecka har gått men ännu 1 vecka kvar.

Otroligt så snabbt det går,men inget att klaga över då vi njuter varje sekund. Har köpt snorkel set som jag nu har använt några gånger det är så kul.

Man brukar ju vakna till över att tupparna galer men denna gången är det åsnan som bor i närheten som låter, men man kan inte låta bli att småle när man hör det.

Hoppas ni har en skön helg där hemma alla underbara &så kul att ni följer med på min resa *S*

Ha en skön lördag ps//såg lite strandsäljarna i går men dock ej vår vän ännu!

Ses