Blod överallt .....

publicerat i allmänt;
 
 
Bilden har ju inget med rubriken att göra men jag älskar ju sommar bilder från semestrarna och idag är det halv trist väder så jag piggar upp med något annat. Gårdagen var det mycket ...
 
På jobb hade jag nyss haft rast och skulle packa i hopa soporna som vi har i olika plast kärl, glas i ett och jag skulle ta ner handen och där stod ett glas upp som var sönder och det såg inte jag, då skar jag upp hela fingertoppen istället.
 
Jag sprang och letade efter min kollega, blodet rann ner och arm och hand var var rött jag har aldrig förr reagerat för blod men i går var jag lite tagen. Såret är djupt jag borde nog ha fått det sytt.
 
Men nu är jag hemma och har lagt om mitt finger och hoppas det blir bra. Träning på schemat och en ledig dag i dag kanske titta på elden i kväll allt beror på väder och vind.
 
Vad skall ni hitta på i dag?
 
Ses 
 

Jag & min fina blogg vän .....

publicerat i allmänt;
 
Ja jag förstår ju att ni varit lite nyfikna på vem jag träffade i går & det var Jane finaste Jane som vi alla som känner henne via bloggen är en omtänksam person med glatt humör och alltid positiv, super go precis som jag visste att hon skulle vara...
 
Ja nu kommer ni kanske att skratta lite men jag har känt henne via bloggen ca 7 år & det kändes så overkligt, mötte henne efter att jag slutat jobba, hon och en kollega satt på lilla torg & det måste man besöka om man är i Malmö.
 
Jag gick dit och hon kom ut från serveringen och vi kramades, jag tog tag i hennes kinder och sa att detta är ju på riktigt och så skrattade vi ..
 
Blev inte så länge tyvärr, ca 2,5 timmar för jag skulle upp tidigt och jobba, vi pratade drack lite vin & som om vi känt varandra länge. Lite roligt hade vi åt Malmöitiskan, vissa ord visste hon inte vad det var ha ha ha ...
 
Maken kom och hämtade mig, så Jane ville säga hej till maken så klart & många kramar blev det och vi hoppas att vi skall ses igen ....
 
Va härligt att ses & det känns precis som man tror och fått uppfattningen om denna person man känt i cyber ...
 
Ha en mysig kväll // ps ljuset var skumt därav är bilden röd ...& värsta glansen i fejjan ha ha ha 
 
Ses 
 
 
 
 

Blogg träff...

publicerat i allmänt;
 
 
 
Klockan är inte så mycket jag kunde ha valt att ligga kvar men jag har en del jag skall hinna med i dag innan jobb kl 13.00 så lika bra att stiga upp.
 
Ja i dag skall jag träffa ( om allt är ok) en kär bloggvän sen många år tillbaka, hon var en av de första jag lärde känna då jag startade min blogg på amelia, vi har aldrig träffats förr.
 
Så det blir tyvärr bara en kort träff då jag jobbar till 20.30 men att ses är ett självklart val, jag blev väldigt glad över att hon hörde av sig om att komma till min stad.
 
Vem är hon? ja det kommer jag att berätta sedan, skall se till att  få en selfies på oss så får ni se :) . Träning i vanlig ordning ,det blir liksom inte så mycket mer innan man börjar den tiden på dagen.
 
Önskar er en super fin dag 
 
Ses