Årskavalkad

publicerat i allmänt;
 
 
Ja då var vi inne på dag 365 och det låter ju inte så mkt men det är det när man känner efter vad som hänt under året, ja jag kommer inte i håg allt långt därifrån men det som hänt och varit betydelsfullt på ett extra vis .
 
Maj månad gjorde vi en härlig resa till Kreta & där fick vi mersmak för vi skall dit 2016 igen då 2 veckor, det kom ett litet barnbarn till i maj månad.
 
Juni fyllde mina tvillingar 30 år och det säger mig att jag faktiskt blivit äldre även om det inte känns så mycket *S* 
systern min fyllde 50år ...
 
Syster barnen tog studenten , det värsta var ju när jag den 5 juni förlorade min mamma, mycket tragiskt. Augusti firade vi 6 årig bröllopsdag & åkte till Naxos 2 veckor strax därefter.
 
Fick gjort en bröstreducering den 15 sept som jag länge längtat efter är såå glad över det, oktober gick jag genom en annan operation med överflödig hud, oxå en dröm som besannats.
 
Hälsan har varit bra även om jag varit hemma ett tag nu, men det är ju inte sjukdom. Jag har lyckats med att nå mitt mål sen länge genom att tappat 23kg sen 15 mars. 
 
Träningen är i gång igen *S* så generellt är jag väldigt nöjd med mitt 2015 & hoppas 2016 blir ännu bättre eller detsamma med hälsan & familjen ....
 
Det var min årskavalkad 2015 
 
GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA BLOGGARE & LÄSARE TA HAND OM ER & VAR RÄDDA OM ER DENNA DAG ...
 
Ses 
 
 
 

Mot mobbing

publicerat i allmänt;
 
 
 
 
Alla vet att mobbing är något hemskt oavsett vem & var men barn som blir mobbade är fruktansvärt & sen tvungna att gå till skolan och ta detta varje dag, känslorna som far genom skallen, magen gör uppror.
 
Allt runt en påverkas inte alltid kan vi se att våra barn blir mobbade, jag hade turen att se då min äldsta dotter inte må så bra., hon fick ta sån skit i högstadiet, jag slog näven i bordet, gick till skolan in på lärar rummet & i frågasatte allt!!
 
Jag var arg, besviken,ledsen över att min, min dotter skulle må dåligt pga en annan gör sig lustig över henne, jag sa NEJ!!!! jag pratade även med killen som körde sitt race, och efter det så upphörde det, men inte alltid blir det nej nej.
 
Min dotter vet vad det är att känna så, och nu har hon köpt på sig massa fina stenless saker som hon skall börja att göra armband som hon skall sälja till förmån mot mobbing, så hon kommer inte att tjäna pengar på det utan i ett bra syfte.
 
Det kommer sen när hon har startat så alla kan köpa om dem vill eller i den mån det kommer att finnas, såå fint och detta är då till mig särskillt älskar dig till månen & tillbaka & är ju personligt sa hon.
 
Men det är viktigt  att vi alla hjälps åt för bra saker som sen gynnar våra barn och senare generationer. Ingen skall någonsin behöva känna så varken barn eller vuxna det skulle vara förbjudet att låta det existera ens!
 
Har du varit med om mobbing?
 
Ses 
 

Onsdag

publicerat i allmänt;
 
 
Blått är flott & visst kan man behöva se lite mer än grått, bjuder på en bild från Rhodos då vi var där & 3 sköna pooler fanns det på hotellet som låg på en högt uppe som ni kan se.
 
I dag måste jag ge mig till jobbet för att lämna intyget om att jag blir hemma till den 14 januari, därefter tar jag en sväng på stan. Men innan dess blir det ett träningspass för det blev inget i går då klockan gick i väg.
 
Hade kanske tänkt att baka lussebullar ja jag älskar lussebullar, och har en pkt som jag fick av syrran som jag lika bra kan slå ihopa.
 
Annars händer inte så jätte mycket i dag, skall kolla på spa för jag & syrran hade ju tänkt på det nu i januari månad, har ett som jag tycker är bra så får se vad syrran tycker.
 
Hur ser er onsdag ut?
 
Ses